Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

kép: szőnyegrészlet egy isztambuli mecsetből, mely erejével emlékeztet az egységre. Nézd 5 percig és figyeld a gondolataid. Le is jegyezheted az Ősemlékezeted üzenetét. Oszd meg velünk is: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A plerOmából kivetült Istentudat adja a szellemiséget a rendszereinkbe. Ennek több minősége lehet, korszakonként változik, Ő a világszellem.
Szellemisége egy dolognak a korszellem és a világszellem összekapcsolódásával alkot  egy új energiaminőséget " frekvenciakallibrációt " mely kivetül a világra és megtartja az "új" erőt ami a változást meghozza. Ebben az évben több kiáradás is volt, de ez a legerősebb 2018.11.27.-én ért el minket, mely alapjaiban változtatta meg a korszellem minőségét. Megérkezett "az" az erő, mely bontotta Ármány erejét, kinek korszakonként más-más kivetülései voltak: Áspis volt az első gyermeke a létnek ki a plerOmából kiáramló energiák átírására törekedve átírta a jövőt. Ő került  2018.11.30.-án 11 óra 09 perckor bontásra emberi idő szerint, holott már idő sem létező.
Áspis (kígyó) ereje - egy a mélytudatra ható erő, mely még születéssel került bele a tudati régióba.
 
A 2018. év legerősebb kiáradásai:
 
Márciusi 21. - összekapcsolódtunk a plerOmával három istenanyai kegyelmi szálon. Ezek a szálak: vörös (életerő), kék (istenanya határtalanságának ereje) és arany ( a plerOma feletti második forrás ereje).
Június 24. - a plerOmában elindult az "újélet", egy új világ/korszellemének születéséhez
Július 3. - kiáradások történtek ebből az új erőből a forrástól a Földig, mely megtöltötte a teret a Földtől (mint bolygó) a plerOmáig. Az erő készenlétben várakozott a bináris rendszerek átírására.
Szeptember 21-23. - a Földanya testéről fogadókapuk nyíltak a Holdra
Október 11-17 fogadókapuk nyíltak csillagközi tér ős csillagképeire: Orion
November 11-17 fogadókapuk nyíltak a plejádi fotonövre és Alyone csillagaira, ahonnan a plerOma ereje a Föld terébe érkezett. A bika csillagképen át az az Őserő érkezik, mely megváltja és felváltja a jelenlegi világrendet.

December 2,4,7,21-27, 28, 31.
December 2 - új kivetülések sora indul el a plerOmából egy Új világkorszak indításához, melynek jegyei az "Angyalember" vagyis szárnyas ember, János jelenéseiből vagyis szentenciáiból. Ő az Új ember szellemisége, mely maga az Istenember.
December 4.- a földi hierarchikus rendszerek egységgé olvadnak 1774. szinten, innen már kapcsolatunk van a pillanatnyilag végső forrásunkkal. Tudni kell, hogy a mostani végső úgy terjed felfelé, ahogyan alulról az eddigi nehezebb minőségű energiák alakulnak Fénnyé.
December 7. - A végső forrás már stabilan táplál miket, emeli a tudatosságot a Föld tudatszintjén és ez által a Galaktikus rendszerekben. A tisztulás olyan ütemben halad, hogy az összes akadály elolvad a Fény erejében.
21- 27 - Az összes Galaktikus kaput elöntötte már a Fény. Béke van  a szívekben. Az Istenanya ereje és fénye felragyogva Új minőséget szül. "Fényei vagytok ti a világnak a pleromákon túli teremtők sorából. Bál Isten tudata tiszta, így semmi sem állít meg, hogy a Föld  Menyországgá legyen. Békesség és áldás az úr ebben az időszakban.
A Fények felragyognak és elindul  Isten "diadala". Ez annyit jelent, hogy aki képes adni és kapni fizikai és szellemi szinteken, az lecseréli az anyagot szellemire, de fizikai szükségletei kielégítésére az ég anyagban adja oda. Ez egy átmenet, egészen addig amíg egyszer csak szellemit adsz és kapsz. Ezt nevezik szellemi fejlődésnek.
21. kinyílnak az ég kapui és Fény kiáradások kötődnek a Földhöz a legmagOsabb forrásból, az akkorra elérhető végső forrásból.
 

Ekkor érkezik meg az Ősfény Új skálája az Intergalaktikus régiókból,hogy betáplálja a teljes bináris rés sort (bontott tudat), ismét eggyé lesz a plerOmában lévő Aion pár tudata
Megnyíltak az Ősfény erejét tartó kapuk szerte a világon. Kontinensenként 5-7. Nagy erővel kötik az az Ősfény legújabb MINŐSÉGÉT, melyből most születnek az új világok.
22. A Fény stabilizálódik és a 7 Intergalaktikus  régió ereje válik a PlerOmánk részévé.
23. az Ősfény felragyog és beragyogja Földet, vele együtt az összes Ősbináris (bontott) rendszert. Ezzel Fénybe borul és átalakul minden.
24.  - már az új fény és erő az úr, stabilizálta magát.
25. A Földön az Őserő egy magasabb rendű változata visszavette az összes Galaktikus és Intergalaktikus energetikai rendszert. Ragyogunk Földestől, Világostól. A tudat az Élő Isten tudatává változott.
26-27. Ez a Föld Üdvtörténete, melyet az utóbbi három év munkái és fénymunkásai teremtettek nekünk. A Fény mértéke már elérte a maximumot minden rendszerben. Ez már biztos, hogy meglesz, de....ennél többet is elérhetünk ha addig hatékonyan dolgozunk saját tudatunkon. Ugyanis minden a tudaton múlik. Születéskor a mélytudatban lehozzuk a feladatot, mely megoldva  kitisztul a saját és a közös tudat is. Így lépésről lépésre haladva elérjük az Istentudatot, ahol már teremtésre alkalmas felületre hullanak gondolataink. A menet közben tisztulás először az érzéseket, majd az érzések által gerjesztett gondolatokat tisztítják. Isten tudata ez által egyre tisztább és Fényesebb lesz, így felsőbb és felsőbb  "ÉN"-ekkel egyesül. A felsőbb én egy, a felettünk lévő dimenzionális réteg vagy kör energiáit hordozza, mely tovább emeli és engedi a tudatot egészen a pillanatnyilag elérhető végső forrásig.
 

A 16. szintről 2013 óta történnek a kiáradások. Először az

Ősfény-életerő kombináció ébresztette a létezést majd.

2014-2017 között az Ősfény-Őserő kombináció töltötte, hogy megszülethessen az új világbirodalom szellemisége, melyet Aranykornak nevezünk.

A megrekedt tudatot fájdalom és félelem is bonthat, olyan az ereje mint az atombombának.

A megbocsátás felszabadítja a megkötött életerőt. Gyakorold napi szinte, így a saját tudatod is tisztul. Ebben hatékonyan segít a krisztusi ima:

 

Krisztusi ima  
                                       
" Megváltottam a világot, mely egy ékszer Isten tenyerén.
  Megváltottam a világot, mely az enyém is.
  Megváltottam a világot, melyet magaménak tekintek.
  Én a Mindenható Isten kegyelme,
  örök boldogságra születtem.
  Megváltottam apámat, megváltottam anyámat,
  megváltottam az egész világot."

 

 

Kérek engedd el a félelmeid és fájdalmaid a Tripura Sundari mantrával, melynek utolsó két sora épp ezért lett módosítva.

 

TRIPURA SUNDARI MAHAVIDYA

 

 

„A tudás anyjában egy napon mindenki édes otthonra lel.

Vívódásai belső harmóniában merülnek el.

Gyönyör teli létezésben tudásunkkal hozzá emelkedünk,

benne tartózkodva tudatunk az egységbe merül.

Ölelése extázisában a fájdalom távozik,

énünk a teljes egység részévé változik.   

Megerősít és átalakít, ez az én-halál,

benne életünk beteljesült válaszra talál.

Fölül az egység ereje  jön el,

alant az isteni csoda ölel.”

 

Vigyázat változás történt az energiákban így a rózsaszínnel kiemelten az új energiák szavait !

 

                                                

                                                   

.-én elindult Maha, a Nagy Anya tudatának teljes feltisztulása. Ezt az eseményt 2012 decemberére vártuk. Drunvalo Melchizedek könyve három nap sötétségnek jelzi az általános elengedések miatt.  A folyamat közbeni érzelmi hullámzást a "most-ban való lét" segíti kiküszöbölni.
A három nap sötétség nem fizikai, de tudati sötétség, ha nem a tengelyedben, a most-ban éled meg. Érzelmi rohamokat, gondolati foszlányokat élhetsz meg,  melyek többnyire nem is a tiéid, de érzékeled őket.
A tisztulás melyben vagyunk, hatalmas tudati átalakulással zárul.
2018.11.28.-án hajnalban egy az egységtudatba való visszarendeződés indult el a 77-146. síkig.
Tünetei: hirtelen megszédülés, percekig is eltartó tudati kábultság. Mindez a hirtelen oldód fájdalmak és félelmek miatt. Az összerendeződés letargikus állapotot idézhet elő a kisagy blokkja/blokkjai miatt.
Kifutási ideje két 2018.12.12.emberi idő szerint.
 
 Mi a teendőn, hogy segítsem a folyamatot, melynek része vagyok?

Amennyiben sikerül minden pillanatban a "pillanatban" maradnod, ebből a folyamatból kimaradsz és nem hat rád az oldódó erő!
 
 Ebben az időszakban légy megértő, hisz a többiekben is ugyanaz a tisztulás megy végbe, ami feltételezi, hogy nem mindig tudunk tengelyünkben maradni. Kérlek őrizd meg nyugalmad és higgadtságod! Ne keveredj vitába! Most a legfontosabb a pillanatban élni és az előző pillanatot ahogy elmúlt, teljesen törölni. Semmi sem ellenünk, hanem értünk történik.
Ezekben a napokban érezhetsz zűrt magadban és a gondolataidban ami kihat a kimondott szavakra és a cselekedetekre is, ha nem a pillanatban várod be.
Hogy minél előbb átérjünk a túlpartra most eveznünk kell. Evezés alatt most az imát, mantrát és a világ egységért történő munkát értem, amennyit csak lehet. Így ha kibillennél is az egyensúlyból vissza tudod állítani azt.
Varázsmondatunk:
 
” Hívom az Ősfény Éltető Erejét!”.

Így rögzítjük magunkat a 1774. körhöz, mely már az Aranykor legújabb minősége. Az energiák megérkeztek, melyek épp most épülnek be.
  • Két dolgot jegyezz meg, ami fontos:
  • - a "most"-ban légy
  • - amennyiben kibillentél, imával, varázsmondattal vagy mantrával igyekezz vissza a "most"-ba   

A vegyült, elengedésre váró energiák  étkezési káoszt okozhatnak ha nem a "most"-ban vagy! Ekkor étkezésed jellemzője: sok és össze vissza. Épp olyan, mint az energiák. Éhes nem vagy, de mindent megeszel, ami a kezed ügyébe kerül. Ezt a helyzetet a "most"-ban való léttel teljesen ki lehet küszöbölni. A energiaközpontok  csakrái közül most a "szívcsakrán" van a hangsúly.

És most már biztos szinten vagyunk, elérve az Aranykor egyik legmagasabb frekvenciájáz, ezért így fohászkodunk:

 

 

 Sziesztrum kalvarikum - a "megtett" út diadala

 

Hallelujah, Édes anyánk
meghallgattad már az imánk.
Egyek vagyunk a Föld felett,
Egybefogjuk a kéklő Eget.
Szeretet az én hívásom,
érjen véget most az álom.
Ébredezem Istenfényen,

Felébredt az Istenlényem.

Megyünk immár mind-mind Haza,

Nyitva van az Isten Háza.

 

Többen kérdezik, miért nem érzik a változást?

Nos, a változást úgy éred el, hogy saját tudatodban rendet raksz és a mélytudatban születéskor hozott dolgaid megtisztítod. Hogy miért? Mert az a tudati egység, mellyel leszülettél, még hordozta az előző korok rezgését. Ha az kitisztul összenyílsz a felsőbb éneddel. Így már egy felsőbb szintre jutottál és már nem az "anyag szellemisége" az úr a tetteid és cselekedeteid felett. Senki sem mondta, hogy könnyű lesz, de megcsináltuk.

Dolgozz magadon a megadott módszerekkel és most könnyebben tisztulhatsz fel, mint bármikor ez idáig. A korszellem segíti lépteid önmagOd megtalálásában. Légy kitartó, mert tudatodhoz a kulcs, Te MagOd vagy!

Áldott Átváltozást: Theletosz és Szófia, mint ajonpár a plerOmából.

Hogy kik ők? Megtalálod itt egy előző bejegyzésemben ezen a honlapon.

 

Áldott átváltozás, Ilona

 

 

 

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.