Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

Kép: Attila Nagykirály a pleroma küldötteként regnált a világban Szófia ( a szó fia, mint a kimondott szó teremtőereje ki maga a bölcsesség) és Theletosz vagyis a Szándék, mely a szó megvalósulását inspirálja.
 
2019.01.10.
A mai napon  a tápláló édesanya minőségei tisztulnak 6 ezer évre visszamenőleg. Ő a transcendens anya egyik fő minősége. 2018.12.26.-ról 27. virradóra indult és 2019.01.27. tart tisztulása.
Tünetei: Vannak akik a test különböző pontjainak lüktetésén veszik észre az előjeleket. Bizsergésszerű érzet által oldódik a limbikus rendszerból az ős-őseink hozadékával együtt a saját ez életbeli idegrendszeri teher. Az izmok ritmikus mozgatásával, egyszóval tornával lehet könnyíteni a tehermentesítést. Az izmok összehúzó és ernyedő volta miatt a vér keringését fokozva könnyebben tehermentesül a rendszerünk.
Mindezt egy a magasabb síkot elért felsőbb énünk vezényli le a Pleróma Argentinus(z) Diaz nevű ereje, mely hét Aion egyesült erejéből összeadódva a megváltás erejét lükteti a Napon át a terünkbe.
Szent és áldott ez az év, melyet mi magunk tettünk azzá az eddigi munkáink által, melyeket úgyszintén a felsőbb énjeink vezényeltek le az idő során.
Ez az év mindenben különleges lesz a földi ember számára. Százával ébrednek tudatukra az emberbőrben lévő Fénylények és szabad akaratukból szívük szerint a Fényt választva indulnak az Univerzum és a Multiverzumok más tudati síkjai felé, hogy az ott lévő isteni énjeik segítségével új tudatok és tudatosságok születhessenek. Rajtad múlik csupán mekkora élményben lesz részed földi testedben isteni tudatoddal. Világteremtő vagy! Teremteni akkor tudsz, ha a félelmeid elengeded és beállsz a Napkapu által nyújtott és segített egyensúlyba. A pleroma Argentinus(z) Diaz nevű ereje ugyanis érkezik és tisztít segítve a folyamatot. Többen értétek el a pleroma síkját, mint azt hinnétek. A megváltás hetedik lépcsőjén állunk és már csak egy lépcső van hátra a teljes emberiség ébredéséhez.
"Ehhez kaptok segítséget égen s földön egyaránt."- a tisztulás vezérlő ereje és elve, mint a megváltó Aionpár, ki a krisztusi energia esszenciája. Ők S(z)ófia és Thelet(h)os(z) már hét ezer éve a megváltásunkon dolgoznak, hogy most az Összes Aion erejével a földi testben lévőkkel átfordítsák a világot egy virágzó ágba, melynek neve Hazatérés vagy Aranykor II. Ide érkezik a földi vándor a megtestesülése tapasztalataival, hogy azokat egy felsőbb rendű vezérlő elv alá helyezze. Az elv neve a forrás, ki emanálta vagyis akiből származik.
Emanációs források lehetnek:
Pleroma I. -Tudás és Törvény uralta
Pleroma II. - Élet és Értelem uralta
Pleroma III. - Bolcsesség ( S(z)ófia és Szándék ki Thelet(h)os(z) maga.
Mi most a Pleroma III. megváltozott erejével dolgozunk a közjóért, küldetésünk szerint. Amennyiben ezt a szöveget olvasod, Te is ide tartozol. A többiről talán csak annyit, hogy az előző korszakok Aionpárjai voltak a fő uralkodó elv.
A megváltás három részből áll:
Kegyelem - Irgalom - Könyörület.
Valóban ki szeretnéd magOd próbálni? Hát itt az idő!
201910.09.-én Armány ereje kioldódott a világból, mely az "ős"gonosz megtestesülése volt.
Ezzel a tudati bontottságnak vége. Gyönyörű időpontot választottál a megtestesülésre.
Élj vele!
Ezen túl ütemesebben írom ezt a felületet, mert a cél, hogy hogy a teremtő isteni mivolt ébredjen fel benned és átéld a csodát, mellyel megváltozik a világmindenség.
Egyenlőre csak értsd meg amit ide leírtam.

És ne feledd:" Hagyatékom és Erőm a Fény ereje!" Ezt mond napi szinten ahányszor csak tudod, mert a gyökércsakrád így mentesül a beépült félelem erejétől. Ezzel szaporítod a fényt önmagOdban és a világban. Veheted ezt a teremtés első leckéjének. 

Kép: Fekete párduc a tűzben szer közben. Az ős irányítóelv megérkezik és átveszi az uralmat a világ felett. Ő a beavató. Nimród királyunk a fekete párduc.

Üdvözlet a pleromából

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.