Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

 

 

 

„ Az Öreg Isten minőségéből a 133. síkon kiszakadt rész hivatott saját tudatát őrizni. Ezen síkról kezdve, az Istentudat vagyis az Öreg Isten tudata/Fénytudat nem egy homogén egységet képez. Őrzőre és alaplélekre válik.

Míg az őrző rendíthetetlen figyelemmel biztosította az őrzés végrehajtását, addig a Lélek különböző síkokon más feladatkörrel bírt:

7-17 sík – az erő megtartása a tapasztaló léleknek

17-27- a tapasztaló Lelkek erősítése, óvása a tisztulások végrehajtása

27-55 sík- a Lélek már felfogta valódi Létét, tudja hogy Istentől származik és tör a forrás felé. Ehhez társai akik a pleromákban várakoznak külön őrző programmal tisztítják és áthatják minőségükkel a feljebb jutás érdekében. A kivetült Istentudatok mindegyike ráébred valódi lényegére a 33 síkon-pleromán túl.

Három pleroma létezik. A 33.77. és a 108. síkon. A hat Aion, mely párokat képez Tudás-Törvény, Élet-Értelem és Szándék-Bölcsesség a 33. pleroma sajátja. Ők egyben az átjáró a felsőbb síkokra.

Hetedik mennyországnak vagy síknak nevezzük azt a tudati sávot, mely a pleroma által kivetített tudati mező. Őrző-pihenő rendszere a Öreg Isten minőségű lelkeknek, kik az anyag vagy az anyagias jellegű világok „Fénymunkásai”.

Fénymunkások: a Fénytudatú Nemzetségek tagjai. Különböző síkokon más-más feladatkörrel. Közös vonásuk a származási helyük, mely a forrás tudatából kiszakadt Egyisten tudatrész a 77- 172. síkig.

2019.01.04. –re virradó éjszaka: Teljes tudati egységek válnak Fénnyé, melyek információt tároltak érzés formájában.

A 17-27. kör/szintig a könyörület édesanyja az Úr, Ő bont és alakít át mindent.

Kegyelmi energiák áradata érte el a földet. Fénytemplomok indultak el működni a Kárpát Hazában. „ – Öreg Isten

 

 

kép: amennyiben legalább 5 percig nézed a képet, eljutsz a 33. szintre ahol az öngyógyító folyamatok indulnak be a tudatban, mindig a mintázat közepét figyeld

 

kapcsolat: Ilona

 

 

 

 

 

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.