Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

2017.12.22.-én gyújtott gyertya üvegfala, melyet a Nemzetért gyújtottunk.
Nézzétek figyelmesen és keressétek meg az üzenetet benne.
P.S. 2019.02.08.: "A képen a kérésre a válasz és üzenet a kép jobb alsó sarkában lévő gyertya, mely előrevetíti azt a tudati segítséget, mely -e bejegyzés (2019.02.05.) után HÁROM nappal meg is érkezett, egységesítve az Anyai és Atyai tudatrendszert, mintegy beoltva azt a forrás erejének Istenatyai minőségével, a Turulház erejével. A Turult is láthatod a képen amint alászáll és az alatta lévő embert, mintegy tudatilag beoltja! ."
"2019.02.05.-én elindult Magna Máter vagyis a Nagy Anya tudatának töltése a forráson keresztül.
Két korszaka volt a tudati esésnek, melyet most korrigálunk:
1. Atlantisz előtti korok atomtámadásaiban sérült Istenanyai tudat. Csak az atom bontja az Istentudatot!
2. Atlantisz tudati hekkelése, melyet a 127. síkról kapott támadás okozott és mely egy tudati manipuláció volt. A 77. szintű pleromát tükrözték egy Agata Hierarch nevű sugárral, mely egy egységesített tudat elleni bontó erő. Nehéz korok jöttek ezek után az Istenanyai tapasztalatok rendszerében, melyet épp most gyógyítunk és töltünk a Vitatlitas Hierrarch nevű sugár erejével. A gyógyítás után tudunk teljességgel visszacsatolni az egységtudat, majd a közvetlen forrás rendszereibe.
A gyógyítás 2019.01.21.-2019.03.07.-ig tart.
Ekkor egy Galaktikus Istenanyai sugár által egy pillanat alatt tudati változás átfordítja az egységtudatot az Istentudatba.
Három lépcsős kihagyás ez az előző tapasztalásokhoz képest, azonban beöleli az összes előző kor tudatrendszerét az egészbe. Azon létezőkét, kik előttünk járva tapasztalták a létezést különböző síkokon a naprendszerünkhöz kötődve.
Miben segíthetem a folyamatot?
2019.02.05-07-ig - Maat anya tudatába kell minél több érkező fényt megkötni a következő szavakkal: "Áldom a Fényt, kötöm a Fényt Maat anyánk tudatába." -amennyiben naponta 10 percet dolgozol ezen már saját és környezeted tudata is meg van mentve. Miért?

Mert egy nagy tudati egységhez tartozva energetikai emelkedéseddel kihatsz az egészre, legfőképp akikre többször gondolsz, mert ezzel erősíted és emeled őket. "  - a kegyelmi kiáradások édesanyja Maat Generalis(z) Signus(z) Rex

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.