Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

kép: a megérkezett Új, gyógyító minőségű Istenatyai sugár

2019.02.08. A pleromákon túli forrásból érkezett meg egy Istenatyai kegyelmi sugár mely 70 %-ban életerő, 30%-ban kegyelmi erőket hordozó valóság a végső forrás ajándéka.

Két hete indult el a kérés, mely mostranra már valóság. Ez a sugár forrasztja eggyé az atya és anya megbontott tudatát. Amikor az Anyai tudat eléri az istenszerelem állapotát, összeolvad az Atya tudatával. Így az elért Istentudat már a forrásban  létező valóságot adja. Nem illúzió csupán a létünk, mint ahogyan azt a bontott tudat kivetülése érzékelteti egy hamis valóság (illúzió) érzékeltetésével.

Amíg a várva várt sugár meg nem érkezett, addig a tudaton belül a megbocsájtás erejével bontottuk a tudati zárványokat. A tudatban, a bontás helyére életerő tudott becsatolódni, mely emelte a tudati rezgést és még hatékonyabb belátást/rálátást és megbocsájtást eredményezett. A megbocsátatlan dolgok életerőt vontak el, így az életciklus mindenkinél más volt. Minél több megbocsájtás és belátás született, annál hosszabb lett az élet.

Az Istenatyai kegyelmi sugár a limbikus rendszeren át jut be annak középpontjába a tobozmirigybe. Ez az erő forrasztotta egybe az anya és atya tudati mezejét, mellyel elérte az istenszerelem felső fokát. Innen már az Istentudatba vezet az út, újabb felső valóságok felé.

A bontottság mára megszűnt.”- Hierrarch Gaya, az Új valóságunk tudati őrzője

Kérlek nézd meg a 2019.02.05.-ei bejegyzés képmellékletének megfejtését:

http://istenember.hu/index.php/ct-menu-item-5/134-a-kegyelmi-kiaradasok-edesanyja-megszolal

 

kapcsolat: Ilona

 

 

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.