Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

 

 

Az Univerzum tórusz áramló mozgásában Galakszisunk  egy időbeni fázis mozgását kihasználva egy másik létezés galaktikus rendszerének egyik szektora kölcsönhatásba lépett Univerzumunk ezen szektorával a Lant csillagképen keresztül a nem tér, nem időn vonalán.

Ez közvetlen átjáró volt az Istenanyai tudatba.

Az Atya tudata a Lant csillagképen keresztül érkező sárkány nemzetség vezérei által fertőződött meg egy már fertőzött Istenatyai tudat által  a Lant csillagképen keresztül hozzávetőlegesen 373 ezer évvel ezelőtt.

Az Istenanyai tudaton át mások teremtettek egy téveszmékből álló, téveszme rendszert.

Maga a 33. szinten lévő pleroma a 7. szintre kivetíti  a hat Aion  (Törvény-Tudás, Élet-Értelem, Theletosz-Szofia) energiáját, ami biztosítja az isteni rendet.

Ezért ezen Ajónok fizikaibb létezése kellett hogy megtörténjen. Alásüllyedtek az anyagba, tehát a 3 D-s szintű létezésbe. Közvetlen az Atyai házból vagyis forrásból istenmagok érkeztek, a 144 ezrek, hogy megerősítsék a 3 D-s létezésben a tudatszintet és felemeljék azt a 7. síkra.

Tehát a 7. sík volt a tükröződése a 33. szintű pleromának, mely egyben az átjáró és kapcsolat magasabb szintekre a forrás felé.

 

A Törvény-Tudás Aionpár először érkezett mint teremtő Aionpár és általa biztosított a visszajutás.

Minden hely a földön egy-egy Istentudat kivetülése, minden helységnév frekvenciát hordoz a betűk által.

 

 A Lant csillagképen keresztül érkező lények a 127. síkról fértek hozzá az Istenanyai teremtés magjához.

 

Az Istenanyai tudat felismerte ezen helyzetét, ezért egy újabb energetikai Aion kivetüésnek kellett utat engedni, hogy korrigálja az anomáliát az Új Életnek és az Új Értelemnek (szellemiségnek), mely a teremtésben átfordítja ezt.

A Szándék és Bölcsesség ereje által fordul át az Istenanyai tudatban a teremtés újra a kezdőpontba, a Törvénybe 2019.02.09.-én.

Istenatyai közlés (2019.02.10.):

 

„ Az Új törvény:

1.   Sérthetetlenség a létezésben

2.   Megvalósító erő a létezésben –teremtés képessége

3.   A lélekerő fontossága – teremtőerő kinyilvánítása

4.   A szándék hatalma- hogy meg tudja cselekedni

5.   Mindez együtt adja az Istenség dharma erejét, mely a világmindenséget mozgatja és mozgásban tartja. Lüktetése a világ alap rezgése, mely eléri a 1447 Hrz tartományát a tudat rezgésére, frekvenciájára értve. 2019.02.16.-án  eléritek a rezgést. "

képmelléklet: Lhásza

 

 

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.