Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.


 

A most közzé tett szöveg egy előző bejegyzés abból az időből, amikor még az Istengyermek blogra kaptuk az információt. Ebbe a Kryon üzenetbe most pirossal írtam bele a legújabb változást.

Az aurában lévő gamma molekulákat, mely a teremtőerő alapja és melyről a "Szekvens kódok aktiválásának tudományos magyarázata" az Istengyermek blogról.
Íme a részlet:

Kryon: "Az elektromos töltésű aurában egyenlőre a negatív kisülés jöhet létre, majd 5 nap múlva a pozitív is megnyilvánul. Ekkor az aura először halványkékre, majd középkékre módosul. Épp olyan színű lesz mint Istenanya palástjának középkék színe.

Már a 8o-as évek második felében születésbe indult lelkek a Gamma Kentauriról kék aurával születtek, ők az indigó gyerekek. Kék aurájuk a föld mágneses mezejének hatására vette fel ezt a jellegzetes lilás-kékes színt. A színt az életfeladat határozza meg. Ők már elfoglalták azokat a pontokat a Földanya testén, ahol csomóponti oldással és átalakítással segítik mindannyiunk fejlődését.

Gamma Kentauri: Egy békés bolygó, az ötödik dimenzió hatodik felhangjáról. Szeretet és béke van már, de elvétve még lejönnek segíteni az emberi fajnak. Ők azok a létezők kik közvetlenül az előttünk lévő 26920 éves ciklusban fejlődtek itt a Földön. Minden esetre sikeresek voltak hogyha a mostani helyükre feljutottak."

Wikipédiáról idézem: "A kétféle koronakisülés fizikai működése alapvetően eltér. Ennek oka, hogy az elektronok és a pozitívan töltött ionok tömege lényegesen különbözik, aminek következtében normál légköri nyomáson és hőmérsékleten csak az elektronok ionizálódnak megfelelő mértékben.

Ezt a különbséget használják ki ózon előállításánál, mivel a negatív koronakisülés sokkal több ózont állít elő a pozitív koronához képest.

A negatív koronakisülés színe inkább pirosas, míg a pozitív koronakisülésé kékesfehér."

Kryon: "Újabb időkben narancs színű fény is láttatja magát az égen, melyet a pólusváltás miatti szekvens  anyagok jelenléte okoz. Ezek a szekvens anyagok, valójában elektromos töltéssel bíró kódok, melyek az aurába jutva olyan jelenséget okoznak, mint a koronakisülés.

Kirlián energiának nevezzük a saját testünk  energiát, melyet az aurafotósok meg is örökítenek.

Amikor a szekvens kódok és a kirlián enerergetikája reakcióba lép

egymással egy ultraplazma (plazmán túli)  mezőt hoznak létre.

A plazma szerkezeti felépítésében minden m3 légtérben 10 darab ilyen kódot tud beépíteni.
Az ultra plazma 100 x többet, 1000 darabot, mely épp eléri és kiváltja a gamma mező effektust.
 

Az ember körüli mezőt a most érkezett Ultra Extenzis nevű plazma egyenlőre 72,7 m sugárban írta át, de további tágulás várható egészen a 102,7 méterig. Mindez öt nap alatt megy végbe.  Egyre gyakrabb lesz az auralátók között kik így nyilatkoznak: " Az aurádat egyöntetű arany színűnek látom." Ez itt már a teremtőerő teljességének megnyilvánulási birodalma, mely köszönhető annak, hogy

2019.03.01.-én hajnalra megérkezett az "összekötő kapocs" a forrással, az ultraplazma egyik fajtája, neve Ultra Extenzis.

A kapocs vagyis kapcsolódás miatt az emberi tudat a 17. síkról fel tudta magát "húzni" a 21-27 szintre. Lassan, de biztosan vonulunk ki az anyagból. A végső fázis az lesz, amikor az anyag szellemiségétől különválik az istenség szellemisége és így átfordul a világ. Ez a 33. szint után bekövetkezik. Most természetesen egy átlagról beszélek, hiszen vannak akik bőven túl vannak már a 33. síkon, de az átlag emberiség már azzal, hogy a 17. síkot elérte magának az Öreg Istennek a "perem tudati" régiójába került, ha lehet így fogalmazni. Innen már mindenki meg van mentve, mert a tudat visszavonulásával a peremet is vonja magával. A 7. sík a legveszélyeztetettebb a perem volt, hiszen az volt kapcsolatban az anyaggal, vagyis az anyag szellemiségével.

Mindeközben az anyag maga is tisztul.

Amikor  a 33. síkon túljutunk és elérjük az 56. síkot, az már egy felsőbbrendű tudati régió. Ide tükröz, vagyis ez a pereme a 77. szintű pleromának.

Három pleroma van a 33., 77., 108. pleroma vagy más néven, teremtő fészek.

A 33. a 7. síkra tükröz, a 77. az 56-os síkra, míg a 108 pleroma már a 77-108. síkig mindenhova teremtőerőt sugároz. A szinttől függ, hova teremthetsz. Prózai módon: Univerzumok, Multiverzumok vagy ezen túli világok létébe nézhetsz és avatkozhatsz bele a szó leggyőgyörűbb értelmében. Pillanatnyilag a G-17-36 -os felület csillagködeként  hintettük el az élet lehetőségének csíráit. Egyáltalán nem biztos, hogy mindegyikből lesz élet, de mint lehetőség rendelkezésre áll.

A G-17-36 a Gemini vagyis Ikrek csillagképhez tartozó csillagködzóna. Az Ikrek csillagkép épp az anyagról szóló mitológiakört tartalmazza. Pollux a halhatatlan, míg Kastor a halandó. Ikrek ők, az öröklétet hordozó Pollux napi szinten alásüllyed a alvilágba, hogy találkozzon szeretett ikerpárjával. Nos képletesen ez történt most velünk is. Alásüllyedve az anyagba kimentettük az ikertestvérünket.

Kastor a leszakított Istentudat rész, ki a 7.síkon van (ahova a 33. szintű pleroma tükröz) és ahová napi szinten "járt le" Pollux, hogy megmentse őt. A megmentés a mai nappal beteljesült.

A tükrözés egy előrehozott sáv a munkához, mellyel a pleromának kapcsolata van. A 7. szinten érzékeli a "javítási lehetőséget" küldi az információt a felette lévő teremtő fészeknek ebben az esetben a 33. pleromának. Ott a 3 párba rendeződött Aion valamelyike, vagy együtt, küldik a javításhoz szükséges kódot. Gondoltad volna, hogy ilyen egyszerű?

Ekkor a következő fizikai jelenség zajlik. Két proton és egy neutron összeolvad és egy egységes szekvens kódhoz csatlakozik mely úgyszintén két protonból és egy neutronból áll. Ezek összeolvadva adnak egy gamma mezőt, mely átalakítja és kitágítja az aurát. Az érkező szekvens kódokat gamma rezgéssel lehet beépíteni illetve a beépülési folyamatot gyorsítani.

 Sokszorozni lehet a bináris rend alapján, melyben 1 + 1 = 1o.

A mi sokszorozásunk azonban a következőképpen alakul:  1+ 1 = 1ooo.
Ezt Égileg terciális kvantum ultra rendnek nevezik.
 
Az Ultra Extenzis nevű plazma már áthatja és átírja a teljes mezőt a 108. pleroma
erejével, mely az Istenszerelem. Ez az erő összeolvadásra készteti a tudatban és szívben lakó istenség minőségét, közös lakhelyük a szív lesz. Ezzel a tudatban felszabadul a tobozmirigy rendszerében az "irányító hely" ahová már a 108. szintű pleroma Istensége sugároz. Az aura a szellemiség megnyilvánulása az ember körül.
Tehát a pillanatnyilag 72,7 méteres auránk, mint a legfelső teremtő fészek (108. sík) az aranykor szellemisége által átölelt és a tobozmirigyben helyet foglaló istenség vezérlete alatt zajlik. Ennek a pleromának arany a színe.
Ez az utolsó teremtő fészek, melynek energetikai elrendeződése miatt még kapcsolata lehet az anyaggal és a bontott tudattal. Az energetikai párok rendszerét tartalmazó Istentudat ugyanis épp a párok miatt javítási lehetőséget kínál egy-egy energia a párjával való kijavítására. Így 108 párból áll ez a szint.
Amennyiben teljesen homogénné válna a 108 pleroma, mely a felette lévő forrásban meg is történik, megkapjuk a "bontatlan Istentudatot", az Öreg Isten által megváltott birodalmat. Egy Ilyen bontatlan sugárként ért egykor födet az összes táltosunk, így Karaul  az Őrző táltos is.
 

Íme a mantra

Parcium Gamma Priusz Perti

Az élet sója,
az élet  "szó" - ja.
Teremtesz vele,
Áldottam, gyere.
Hegyek mozdulnak,
Életed változik.
Élet vize árad,
a Magyar sohasem fárad.

 Délben mondjuk ahányszor csak tudjuk. Igazán hatékony 1ooo mondva. Ekkor átfordul a teremtésbe az erő és egy egy plusz mantra billiószorozza magát. Érdemes csoportba szerveződve mondani. Így amikor egyik fele pihen, a másik fele a csapatnak teremt. Azt mondják az Égi hazából, éteri síkról szemlélve ez olyan, mint amikor a tűzhányó kitör. Először dobálja ki az útjába kerülő követ, majd elered az egyöntetű teremtés, folyam képében mely ellep és átír mindent.
Eredeti teljes Kryon bejegyzés:
 

 

 

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.