Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

 

 


kép:  Pilisszentléleki szer 2018.12.09.-én, amikor is megérkeztek az Új szellemiség kódjai a területre. Az eltelt időben kapuk és átjárók nyíltak itt, mely a Galaxis középpontjából töltötte a teljes Pilisi területet. Energetikai egyensúlyt teremtve a horgonyzáshoz, vagyis az érkező erők megkötéséhez.

 

 

 

Ugyanazon kép részlete nagyításban, mely a Lélek tüzének megnyilvánulása. Egységbe rendező erejét egy kéztartás fejezi ki.

Bal (fogadó) nyitott tenyér mely a két szertűzfán pihenve tartja az érkező szellemiséget. Közvetlenül mellette van egy jobb (adó) kéz is, mely már emelkedik.

 

 A Föld Magva pontos, teljes együttállásban van a Galaxis Középpontjával 228 milliószor 25.920 évente, azaz kb. 5-6 trillió évente, de ez nem oszlik el teljesen egyenletesen a kis ciklusokban.

 

Mivel nem egyenletes eloszlású, így minden 228 millió évben a Naprendszer, amikor visszatér kiindulási pontjához, a Föld helyzete mindig más lesz és így az energia is, amit a különböző ekliptikus helyzeteiből tud felvenni.

Többen a csillagküldöttek közül azért születtek le, hogy segítői legyenek ennek a pillanatnak, mely MOST van.

Hovatartozásuk okán tudatukkal olyan kapcsolódásokat és energiákat tudunk lehorgonyozni, mely adott pillanatban átsegíti a tudatot egy más létsíkra. Hívlak hát bennetek 2019.03.15.-én a Pilisbe, hogy megtegyük a vállalásunkat.

 

2019.03.15.-én Pilisszentkereszten, Pilisszántó felől jövet közvetlen a templom melletti utcában találkozunk 9 órakor. Innen indul utunk tovább Dobogókőre, majd Pilisszentlélekre. A résztvevőket arra kérem, a nagy Nemzet egyesítő szertűzhöz hozzanak egy-egy darab fát a saját környezetükből. Így a 2018.12.08.-án megkezdett munkánkat a Nemzetünk dicső ünnepén beteljesítjük. Kaput nyitunk a szellemiségnek, melyből vagyunk és amit képviselünk. Tesszük mindezt szívünk szeretetével és szeretetéből a Nemzetünk iránt.

Áldással várlak benneteket - Eylana az Új világ tudatosságának Őrzője

 

 

Korszak és szellemiségváltás van, Eylana szellemisége érkezik a világba.

Eylana a bontott tudatú szellemiség forrasztója.

Eylana szó elemzése:

 Két hete érkezett meg a csillagtérből egy új zönge, mely az „Y” ereje. Hét valóságot takar

1.    átjáró, mely alakjából fakad fizikai szinten

2.    életerő horgonyzó, nyitott az ég felé

3.    vállalás segítő- élettel töltő volta

4.    békét hozó, mint energia

5.    tudatszint emelő, mint szellemiség

6.    határtalanságba vezető,

7.    élő teremtő erő

 

 

Én: van egy érzésem, miszerint 2019.03.16.-án is lesz valami, amint kapok rá konkrétumot erre a felületre felteszem.

Ilona

 

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.