Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

 

A Fomalhaut csillag az őt körülvevő porkoronggal

(a kép jobb szélén kinagyítva a Fomalhaut b exobolygó

Készítette: NASA, ESA, P. Kalas, J. Graham, E. Chiang, E. Kite (University of California, Berkeley), M. Clampin (NASA Goddard Space Flight Center), M. Fitzgerald (Lawrence Livermore National Laboratory), and K. Stapelfeldt and J. Krist (NASA Jet Propulsion Laboratory) - http://spacetelescope.org/images/html/heic0821a.html, Közkincs, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=5195360

 

Maat a Nagy Anya, kinek tudata adja az alapot a teljes létezéshez, most tisztul és ez által tágul.

A benne található terhek, mint érzések a keletkezési sorrenddel ellentétesen fejtődnek vissza. Az utoljára keletkezett elsőként fejtődik vissza.

Nagy Maat tudatának része Ninhurság, mint mezopotámiai anyaistennő, így általa (Ninhurság) a föld tudatából bontódik ki a félelem 2019.03.10.-2019.03.15.-ig egy fekete lyukon, a Sagittarius-A* nevű területen keresztül. Általában  a fekete lyukak az istenanyai tudatban létező tisztítószelepekként foghatók fel.

 

„A múlt század végén egy hatalmas fekete lyukat fedeztek fel a Tejútrendszer centrumában, ez volt a Sagittarius-A* . Ennek a központi fekete lyuknak a tömege eléri a Nap tömegének négymilliószorosát. De egy másik szenzációs felfedezés egészen máig váratott magára.

Tizenhárom kisebb fekete lyukat fedeztek fel a Tejútrendszer központjában lévő hatalmas fekete lyuk körül a Columbia Egyetem csillagászai. Az ilyen kisebb fekete lyukakból több ezer is lehet ott. „

Foorás:

https://hvg.hu/tudomany/20180416_saggitarius_a_fekete_lyukak_columbia_egyetem

A bontás átmeneti tünete a tudati tompultság. Ha ezt érzed és módodban áll, ülj ki a napra fél órára.

A  halak csillagkép által most sugárzó kegyelmi erőt a 17 fogadóállomásból most legerősebben Sarmizetegúza köti, mely egy csillagbölcsőből kivetült sugár érkezési helye. Hatékonyan tisztítja az Öreg Isten tudatát és tölti a S(z)agitarius(z) Rex tudatátalakító kóddal, mely már az Aranykor varázsa.

Sarmizetegúza városa:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Ulpia_Traiana_Sarmizegetusa

Jelezni szeretném, hogy a Dákok is a testvéreink, egy ősi mezopotámiai pásztor nép, kik Sírián át jutottak el a mostani román területre.

Boldog átalakulást: Ilona

 

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.