Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

 

            kép: Möbiusz szalag

Dalai Láma:

 

” 2500 évvel ezelőtt egy isteni inkarnációm előrevetítette a megvilágosodott ember jellemrajzát, mint az aranykori szellem megtestesülését a földi világban.

A világ megértése elvezet a feltétel nélküli szeretetig, mely együttérzést és további megértést szül.

Ez a megértés elvezet a vágyak, kétségek és szenvedéstől való szabaduláshoz. Szétszakítva a kéj és szenvedély hálóját az emberi testben élők képessé válnak a szent életre.

Ez a 35 millió éve tartó folyamat így eljutott a végpontra, ahol bőség, boldogság és öröm várja.

Életünk átnemesedve a teremtésben új dimenziókat nyit a lélek fejlődése számára. Az erő neve ami őt (megvilágosodni vágyót) vezeti Majtreya szellemisége.

E szellemiség mint éltető erő az Oroszlán csillaglépen át elindult az Istentudatba

2019.04.05. –én mely megköti a Fény szerelmét az érben-vérben.

Így a Mindenség édesanyja alakítja át a Dns spirált (létrára hasonlít) Mőbiusz szalaggá. Ezt a későbiek folyamán részletesen tárgyaljuk, de most tudd róla, hogy egy egy szálból álló,  az eddigi 12 réteget egybeolvadt, isteni teremtő információkat tartalmazó szálról beszélünk, melynek nincs vége.

 Ha felülről nézed egy gyűrűt látsz, vagyis ezt O. Ez a pont az az emberi genetikában, amikor a zárványoktól megszabadult tudat képessé válik az örök életre. A zárványok az anyag szellemiségének energetikai lenyomatai, melyek már feltisztultak 2019.03.21.-én a szeren .

Az oroszlán csillagképen át AZÓTA IS  Isten törvényének visszatáplálása folyik.

Az Oroszlán csillagkép két csillagán át, mely a  Regulusz és a Tau  Leonis elindult az Új Törvény ereje.

 

Tehát az Oroszlán csillagkép egy komplex energiát táplál be az istenanyai tudatba a változás elindításához, mely most is tart.”

 

Hogyan tudom beépíteni az érkező fényt a genetikámba, vagyis a Möbiusz szalagomba, ezzel átírva az összes energiát, amit a genetika megélt Ősein és jómagunk által a 35 millió év alatt? A következő kulcsmondat átalakítja a tudatot, a tudat pedig helyrehozza a Dns-ben lévő sérüléseket az érkező energiákkal karöltve:

„ A Fény szerelme az elmém, testem, lelkem és tudatom tápláléka.”

Öt  napon át   reggel-délen–este 30 x mondjuk.

Május 01.-ig meg kell lenni vele, ha komolyan gondolod. Ezt azt jelenti, hogy 2019.04.26.-a az utolsó nap amikor elkezdheted. Ezt vegyétek nagyon komolyan, hisz épp ezért a változásért születtél most meg ebbe az inkarnációba.

 

Ilona

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.