Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

 

„Az előrejelzett átváltozások közül a naracssárga színnel jelöltek a mai nappal megtörténtek, elért minket az az életerő, mely átírta és átlényegítette a tudatot:

 

- Az Istenek Anyjának tudati begyűjtése

- A létezés életerővel való feltöltése

- A létezők egy magas tudati frekvenciára való ráhangolása a tudaton és szívtudaton át.

- Maat anyai minőségének egy erős lángolással való élesztése és töltése a 77-114. síkig.             

-         ráhangolódás a forrás erejére és akaratára

    

  Hat Eonnal ezelőttre tehető, amikor utoljára ebben az állapotban voltunk. Egy Eon 20-25 ezer év.

 

 

 

 

Hallgasd ezt a zenét az átmeneti időben, amíg ráhangolódsz Lemúria Őstudatásra, hogy tudatod vele egyesülve biztos háttérrel maradjon azon a tudatszinten.

 

https://www.dailymotion.com/video/x2u4cy0

 

Alfa Borealis Extenzis Rex a neve az első a Napból földet ért sugárnak, melyből  egykor Ős Lemúria megszületett.

Egy sugár, mely létével egy egész civilizációnak adott alapot. A sugár az Atya és az Anya erejét összefonva  éteri létezőkként nyilvánult meg. Mint a jing és jang kapcsolódtak össze a teremtésben és létük táncával, pörgésével hívtak létbe téged, ki ezeket a sorokat most olvasod.

Örök létezők Ők, kinek gyermekeként mint örökséget viszed tudatodban tovább a minőséget – fényt-tényt.

Ennek okán hívlak egy nagy teremtő táncba, ahol ma összeölelkezve indulunk a Napon át a fás-hűs réten keresztül az öröklét birodalmába.

Mit kell tennem ehhez? Légy a most-ban. Bármikor is olvasod-e sorokat a most-ba fordult léttel ezt az utat járod/bejárod.

 

Hívlak otthonodba az első megtett lépésed egy elképzelt arany tudatosságú gömb legyen. Képzeld az aranygömböt, mely nálad nagyobb legalább 30 centiméterrel és lépj bele, lépd meg.

Engedd, hogy átjárjon és a mostani tudatod átálljon erre a létezési frekvenciára.”- Ariel, a föld Ősőrzője a 17-27. szintig.

 

„ Innen Gaja Exrenzis Rex tudata segít tovább, ki egy Ősanyai minőség a harmadik bontásából. Még ragyogott, de fénye egyre inkább az anyaghoz kötött volt. Bontott tudatnak is nevezik. Az Ősanya adta magát tapasztalási felületként a létezés mikroelemeinek meggyógyítására, mely a bontott tudat miatt keletkezett mint pleromatikus zavar.

Pleromatikus zavarok: a határtalanság tapasztalása közben akadályok, melyek egy alacsonyabb tudatrendbe vitték az Istenanyai tudatot. (atom).

 

1.    lecke: A tudat a tapasztalatokból szövi valóságát!

 

Kérlek ezért hagyj felületet arra, hogy tudatod a természetben, a Napon megtisztulhasson. Ez által az Istenszerelem tapasztalatát átélve, önmagad tudatát gyógyítod.

2.    Gyógyult tudatoddal a Kefaloniai tapasztalás már átírtnak tekinthető, mely a bontott tudat alsó foka. Szépen egyesülve a tudati részek kemény maggá állva össze a teremtő fázis második lépcsőjére értek.

Itt már tudatoddal a teremtés és teremtő tudati részeként befolyásod van a világra. Hat lépcsője van a tudatosságodnak ekkor.

a)  Megtisztult tudattal másként látod a valóságod, mert a nem hozzád mint Istenlényhez tartozó „szennyeződések” átíródnak. Egyébként az Istentudatban minden átírható, újra teremthető. Ez igaz az összes szintre. Amikor „süllyedtünk” is folyamatosan írtuk át a valóságunkat, ami visszafelé is igaz.

b)   Béke és rend uralkodik.

c)    A szeretet felső fokára emelkedik a létezés, mint az Istenszerelem érzése:

https://www.youtube.com/watch?v=L9Z7pmyXsqs

d)   Kiegyensúlyozott léted és Lényed fogadja a felsőbb szintű útmutatást.

Üres edénye vagy ekkor az Isteni akaratnak/törvénynek és MEGÉRKEZTÉL! A teremtő Istened tudatából és útmutatásaival dolgozol az isteni törvény és rend szerint.

e)    Léted minden eleme rend és törvény „házának” felsőbb szintre emelése, mely a 77. teremtő fészek ereje, fénye és tudatossága.

f)     Lehorgonyozhatsz itt, amíg megtalálod egyensúlyod ezen a tudatszinten. Innen már az Ős-Öreg Isten tudata visz tovább a forrásba.

Egyenlőre elég a következő útmutatásokat követni:

Légy önmagad, mint Istenlény. Keresd meg a nyugalmad és békéd a mindennapjaidban. Ebből a békéből merítve fogadd az Isteni útmutatásokat és tedd meg a vállalásod.” - a Forrás

 

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.