Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

Köszöntelek téged a Földanyáért tenni vágyók sorában.
Kérlek hangolódj rá Földanyára a következő zenével:
majd az univerzumunkra a következő zenével:
19.52 Megérkezett Majtreya az Új világ szellemisége, az Ő útmutatása alapján fogjuk Új világunk energiáit megteremteni és egy éteri világra ráhangolódni.
Így hát őt köszöntjük azzal, hogy 3 x meghallgatjuk a következő mantrát:

 

utána  a szívhimnusszal,  elindulunk a munkával a szakrális Földért , a munka 15 percig tart, utána újabb útmutatást kapunk. Minden esetben a címet is olvassuk, mert a mantra rezgésével így képez egy teljes gyógyító egységet.
 

Szívhimnusz- a Világ világosságának éneke


Földanya áldott öle, kiből új élet jöve.
Régi energia fel is szakad. A világ a menny felé halad.

Fátyol borítja minden völgyet, Magyar teremté meg az Új földet.
Fényes csillag vájújánál, békét iszik a világ.

Porló arany hullásánál, Alakul az Új világunk.
Kinőtt már az angyal szárnyunk, Virágzik a szív virágunk.

Létem itt már áradozik, Lelkem békét harangozik.
Párduc látá elszánt Népét, Viseli még az Ő képét.

Jön és segít Istenanya, ki a Magyar Isten vala.
Újra hívjuk Lényét belénk. Legyen immár mindig Velénk.

 

  20.17 Köszöntelek benneteket mint egy Új élet, egy Új Föld és egy beteljesült álom létbehívóit.

Irántatok érzett szeretetem bizonyítéka a mai napon vált valósággá. Elindult a föld fénytengelyén az Új energia, melyet ti magatok hívtatok létbe. Fénye és ereje háromszorosa az eddigi életerőnél.

Ti magatok, hisz felsőbb szinten egyek vagyunk már.

 

20.24  Fényszekvensek hada lepte el a födet, melyek minden egyes sejtbe , Dns-be behatolnak és meggyógyítják azt. Békesség és boldogság az amit most éreztek.
Áldása ez az Új világnak/nekem/nektek.
A Földanya életereje az ötszörösére nőtt, elindult róla minden nehéz energia, hogy méhéből egy arany lótusz bontakozzon ki, az Új világ szimbóluma.

Két hatalmas Fénylény az Univerzum "pereméről" segíti Földanyánk átalakulását. A tudatos tudat és szívtudatának összehangolását, hogy általa visszajusson származási helyére a 117. forrásba. Nem tévedés, jól látjátok. Innen indult el az Öreg Isten egykor kit Ahura Mazdának nevez a Zoroaszter fényvallás, melynek hívei is ti voltatok.

20.42  A Dns változások beindultak. A héber Dns 36. génjének mutációja most gyógyul, mely Ábrahám vérvonala. Ez a gén ugyanis a plejádi genetika miatt nem tudta elengedni a sérelmeket,
mely egy a szívtudatról leszakadt egyéniséget hozott létre. E mutáció hozta ki a különböző vallások sorát, mit amilyen a muzulmán és judaizmus. Ez a 36. sekvens most töltődik fénnyel és egészül ki egy "pótlékkal" melynek Istenszerelem a neve. Energiát értek alatt, mely hatalmas dolgokra képes. Összeforrassza az anyagot, szerelmet ad a szívekbe és világít mint egy égő/élő fáklya, mert az is. Útmutatást és életerőt kapsz tőle, mely elvezet haza az igazi forrásodba. Onnan teremthetsz majd Újabb világokat. Üdvözöllek a forrásban.
A plejádi genetika még Ataiszon lett lecserélve egy szíriuszi genetikára, melyben már benne van a megbocsájtás kódja. Így a sejtszintű és lélekszintű lerakodás is ki tud ürülni. A ki nem ürült dolgok és megbocsájtatlan dolgok miatt lett véges az ember élete.

A héber Dns meggyógyult Ábrahámtól kezdve, minden szekvens Fénytudatú lett.
Ábrahám családfája:

Az életöröm és boldogság visszaköltözött a Földre.

 

 

 21.02.  A Földanya és a rajtalévő élet hatalmas fényváltozáson megy keresztül, melynek egyetlen célja az eredetbe való visszafejtés. Így hát a mutáns hálótok, melyet egységtudat hálónak is neveztek egy magasabb szinten, szintén átváltozik az Őseredet hálójává. Ezredévek sora múlt el, mire erre sor kerülhetett. Az őseredet hálón a létezés minden eleme rajta volt, egyazon hálón. A bontott tudat okozta a háló szétválását. Most ismét eggyé lett.

A szakrális föld visszarendeződött, ismét megvan a szentsége.

Köszönöm a munkátokat, mellyel mindezt megvalósítottátok. Én Majtreya az Új Föld Új szellemisége szóltam hozzátok. Várlak benneteket a jövő heti teremtő ciklusban, addig is kérlek

minden nap legalább tízszer mondjátok el a Tripura Sundari mantrát, mely nagy segítség a tudat átalakulásának neked kedves Teremtő és a teremtés minden más elemének.

            "  Tripura S(z)undari Mahavidia

A tudás anyjában egy napon mindenki édes otthonra lel.

Vívódásai belső harmóniában merülnek el.

Gyönyör teli létezésben tudásunkkal hozzá emelkedünk,

benne tartózkodva tudatunk az egységbe merül.

Ölelése extázisában a fájdalom távozik,

énünk a teljes egység részévé változik.   

Megerősít és átalakít, ez az én-halál,

benne életünk beteljesült válaszra talál.

Fölül a határtalan, néma boldogság jön el,

alant az isteni egység csodája ölel.”

 

                  (S. Shankaranarayanan, ford. Rhasoda)

 

 

 

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.