Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

 Utóirat: 2019.05.14. 21 óra 14 perc

Folyamatosan érkeznek a 7. teremtő forrásba a 7, 14 és 21 ezer éve leérkezett magok. Tűzijátékra hasonlít az érkezésük, ahogyan visszacsobbannak az Istenanyai tudat tengerébe.

Megszólal az egyik érkező: "Mégis nyugtalanít valami, ki váltotta meg a világot?"

Istenanyai tudat: "Ti/ mi MagOtok, Magunk csináltuk."

Érkező Mag: " De hogyan?"

Istenanyai tudat: "Az Istenanyai tudat előre küldte az elő őrsöt, mint Krisztus tudat. Amikor ez az "energia" már áthatotta az anyagot, jöhetett a kiemelés. Az Irgalom Istenanyja tartotta a magokat tudatát, amíg a krisztusi kegyelem munkált bennük. Így felkerültetek az egységtudat háló kegyelmi "részlegére" , ahol különös gonddal tovább folyt a tudati gyógyítás egy eleve elrendelés miatt. Istenek vagytok és azok is maradtok."

 

21 óra 39 perc
A hetedik forrás hetedik mellékága fejtődik épp vissza. Úgy néz ki a forrás, mint egy csokor tulipán. Ahány tulipán, annyi teremtési ág. Összesen 114 ezer ága volt, melyből a hetedik ág fejtődik vissza. Szépen visszahúzódik és átadja erejét a forrásnak, mely által az erősebb és fényesebb lesz.
21 óra 47 perc
Elindult egy felsőbb erő, életerő bele a 7. forrásba. Egy rózsaszínes halványkékes erő, mely elkezdte felsőbb szintre emelni az egész teremtést. És hopp, az éteri szint 72. éteri felhangján vagyunk. Létezünk a világban, de már soha többé nem azon a tudatszinten mint eddig.
Az Inkák és Angkor Wat lakói erről a szintről "tűntek el". Létezésük éteri fényvárosokban folytatódott.

 

 

 

Mohenjo Daro-i idillikus létünknek egy atomtámadás vetett véget. Ekkor az Nagy Istenanyai mag, mely magába foglalta a belső magot, a szellemiséget és az őrzőt, kik ugyanazon éteri megtestesülésen belül foglaltak addig helyet, darabjaira hullott.
Így külön megtestesülve bolyongtak a világban a Magok, őrzők és a szellemiség.
A szellemiség tisztult fel elsőként egy április végi együttállással és ezzel egy időben tartott szerrel.
Az így, az atommal megbontott  emberi testek tudatait vagy saját szellemisége irányította, de  legtöbbször a szellemiség helyére  a jobb agyféltekét irányító szellemiség helyett egy fájdalmi energia került. Összetételét tekintve gyűlölet és harag energetikai mintáit hordozta.
A Bal agyféltekét viszont a félelem energiái mozgatták ez idáig.
Mától az Istenanyai tudat őrzői minőségének bal agyféltekéje tisztul és töltődik.
A tisztulás 2019.05.10.-én indult és tart 2019.05.17.ig.
Ekkor a feltisztult Istenanyai tudatrészek és az őrzők ismét eggyé lesznek. Ahol már megtörtént a
feltisztulás el is indult a Magok visszarendeződése az eredetbe.

A tisztulást és újraegyesülést ez a megadott gyógyítás segíti.

Most akár 7-8 alkalommal is hallgathatod egy nap.

Érezhetsz szédülést, de akár szív fájdalmat is.
A melléklet segíti az egységtudat összerendeződését és a szétszakadt zárványos tudatok gyógyulását:
 
  Ez idáig az Istenanyai tudat a hármas  tagoltságot úgy tudta részben enyhíteni, hogy egyazon családba született  le az Istenanyai szívtudat  Mag, a tudat őrző és a tudat szellemisége, ahol erre mód volt.
Így az anya a mag,  az apa az őrző és a gyermek a szellemiség.
Az április végi energetika meghozta a kristálytudat egyesítő energiákat, melyet a képmellékletben sikerült is megörökíteni Dunaszerdahelyen V.R.-nek.

A kép közepén a szürke kapu bal oldalán egy szivárvány gömböt láthatsz. Ez valójában " a ragasztó", mellyel a három tudati minőség eggyé forrasztódik. Neve: kristálytudat egyesítő erő.
 
Az évzáró 2018.12.20- ez idáig megtartott szerekkel egyidőben az összes szent helyen megjelent ez a minőségű energia, melyet történetesen Pétermonostorán sikerült lencsevégre kapni.
A férfi aurájában már elindult a munka, nála folyamatban van a szívtudati mag és a szellemiség egyesülése.
 
 
A kristálytudat erejét és fényét hordozzák a kristálygyermekek, kik ennek az örömteli folyamatnak az előhírnökei voltak. Csupa szív gyermekek, feltűnően nagy szemekkel.
 
 

Boldog átalakulást, Ilona

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.