Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.


 

Unikornisok a noszvaji kastélykapuról

 

 
Köszönöm, hogy velem vagy és segítesz gyógyítani a világot.
Egyszerre kezdünk pontban 20 órakor. Azért egyszerre, mert együtt erősek vagyunk!
A teljes szellemcsaládunk készenlétben a kezdésre, kérlek frissíts többször, hogy lásd mi történik!
 
 
2019.05.15.  19 óra 29 perc
 
Megérkezett Maytreya, Shiva és egy a 108-as pleroma őrző unikornis a háromból.
Shiva az Istentudat őrzője a 7-13. szintig arra kér minket, hallgassuk meg 3x egymás után a megadott tudat tisztító mantrát, az pleroma őrző Unikornisok tudati tisztulása a szintjükre való visszaemelése miatt.
2019.05.15.  19 óra 40 perc Karaul táltosunk is megérkezett, velünk dolgozik. A képen az Ő emlékoszlopát látod mely Tatárvárott a saját telkén az emlékére lett felállítva. A kép egyik szer után készült.
2019.05.15.  19 óra 51. 
Nimród, Attila és az összes szakrális királyunk, táltosunk és Maat anyánk is jelen vannak.
Mindjárt kezdünk.
2019.05.15.  20 óra 12. 
Nimród Király :
"A gyönyörű világ letéteményeseihez:
Áldottaim, elemi szinten történnek meg veletek a változások. Át/visszaváltozások.
Földanyátokban már a múlt teremtéseitek miatt éteri szív dobog. Amikor egy Lény szíve éteri, Ő magával hozza az összes hozzá tartozót. Valójában a teljes létezést. Így ti, mint  Földanyátok/Földanyánk szerves részei már 2006. február 16.-án elindultatok átváltozni. Hosszú folyamat áll mögöttetek, de most átszakítottátok a "Cél" szalagját.
Tudatotokkal eljutottatok a 77. Teremtő forrásba.
A 77. forrásig Istenlények vagytok, de azon túl már Teremtő Istenek. Nem a pleromáról beszélek, hanem a 77. Teremtő forrásról.
A tobozmirigyetek ezekben a pillanatokban kapcsolt fel a 107. forrásba, ahonnan életerőt csatoltok le Földanyának. Ő ez által töltődik és tisztul. Kérlek hallgasd meg még egyszer a feltett tisztító mantrát, nagyon erőteljes."
2019.05.15. 20 óra 26 perc
Atilla Nagy király (a nevét nem tévedésből írom így, Ő kérte):
"Világváltó szerepeteket betöltöttétek, népek Krisztusa. Van egy jó hírem, véget ért a szerepetek.
Mostantól az öröm és megbékélés a tiétek oltalmazó szárnyaink, mint szellemcsaládotok szárnyai alatt, mely Majtreya világváltó szellemisége. Ő a szeretet, a megértés, az együttérzés a a világváltás egy "személyben" ha egyáltalán lehet így nevezni. Szeretete határtalan folyamában sodródtok. Olyan mint amikor egy gát átszakad. No jó, nem olyan drámai, hisz most szeretetről beszélünk és az a jó, minél több van belőle. A megvilágosodáshoz sodor/sodort ez az áramlat. Igaz Fénylényei majd Teremtő Istenei a világnak.
Most is épp teremtetek a világnak békét, erőt, boldogságot és százezer jót.
Hegyeket mozgató erőtöket használjátok bátran!"
Most ezt az Istenszerelem mantrát hallgassuk meg 3 x :
2019.05.15. 20 óra 42 perc
Megérkezett a három hófehér unikornis, kik a 108-as teremtő fészek (pleroma) bejáratát őrzik a 107. szinten. Békések, hatalmas kék szemekkel. Visszavettük a bejáratot, köszönöm mindenkinek a segítséget. Éteri létezők lepték el a földet ismét, segítők ők. Tündék és Beloiszok.
Tünde: felsőbb régiók istentudatából kialakult, a földi élet védelmére érkezett őrzők.
Beloisz: két módon jelennek meg.
Amennyiben éteri alakban látod őket kékes áttetsző szárnyakkal, ők a virágok szellemisége. Egy "adalékos erő" az őrzők mellé a szellemiség biztonságának megtartására. Már 5 ezer éve nem jártak a földön.
A másik féle Beloisz szellemszintű éteren túli síkról érkezett oltalmazó Istentudat, magát az Istenlényeket segíti, tartja meg tengelyében amíg Teremtő Istenné nem lesznek. Ez annyit jelent, hogy a 77. forrásig kíséri az Istenanyai tudatot az emelkedésében.
Zafírák is érkeztek, egy méltó létezéshez adnak erőt, életerőt. Megtartják a tudat tisztaságát egészen addig amíg a 77. forráson túlra nem jutsz."
Theletosz: " A 33. pleromában szolgáltam, én tartottam a párhuzamos síkokat és a téridő rendszerek kapuőrzője vagyok/voltam. A feladatom ebben a pillanatban járt le, mert a teljes síkom fénnyé lett ebben a szent pillanatban. Segítem a létezést a további szinteken, mint Gaya a földanya egyik tudati minősége. Épp most alakulok át Fénnyé."  -már csak egy villanás...és eltűnt.
Zebulon a hatodik ég megtartója: "Egyek vagyunk az Ég felett."
Zafíra: "Igen látom, a 77. teremtő forrás felett már egyek vagyunk."
Istenanya: "Gyermekeim vagytok, de mégis én ti vagyok."
 
2019.05.15. 21 óra 02 perc
Unikornisok érkeztek a felszámolt párhuzamos síkokról. Egy villanás és egy gyönyörű pegazus lett belőlük. A szárnyas lények mindig a szellemiség. Aminek szárnya nincs, az a megtestesült "erő" vagy "tudat" maga.
Fénylények érkezése várható az atlantiszi világból. Őrzők hada áll fel ismét és rögtön fénnyé is lettek. Visszafejtődött az az ősi világ is.
Én: "Maradt még valaki? Valami?
Nimród Király :" Nem, már csak én vagyok, minden visszafejtődött a minőségembe. Én Nimród, ki felsőbb szinten az Öreg Isten  a legfelsőbbön pedig a Teremtő Forrás vagyok."
Én, Ilona: "Köszönöm együttműködő szereteteket a teremtésben. Várlak benneteket a következő teremtő szerdán is 20 órakor az éterben."

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.