Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

 

 

2019.05.25.18 óra 35 perc
 
Megérkezett a Föld Lelke, segítséget kér a biatorbágyi terület megtisztításában.

Nagyon terhelt az őshüllők szellemiségétől, ezért a szívcsakra nem tud elég életerőt pumpálni a környező, ébredőfélben lévő területekbe.

Fél órán át mondjuk a következő imát és kérjük, amennyiben lenne "energetikai fölösleg", az forduljon Földanya tudati tisztulására.

 

 

Különösen a második képen kinagyított rész terhelt, melyet az első kép bal alsó sarkában találsz. Ha fénnyel szeretnél dolgozni, tisztítsd és töltsd meg a tisztulás helyét arany fénnyel.

Pontban 19 órakor kezdünk.

 

                                                                  Szívhimnusz- a Világ világosságának éneke

 

Földanya áldott öle, kiből új élet jöve.
Régi energia fel is szakad. A világ a menny felé halad.

Fátyol borítja minden völgyet, Magyar teremté meg az Új földet.
Fényes csillag vájújánál, iszik békét a világ.

Porló arany hullásánál, Alakul az Új világunk.
Kinőtt már az angyal szárnyunk, Virágzik a szív virágunk.

Létem itt már áradozik, Lelkem békét harangozik.
Párduc látá elszánt Népét, Viseli még az Ő képét.

Jön és segít Istenanya, ki a Magyar Isten vala.
Újra hívjuk Lényét belénk. Legyen immár mindig Velénk.

 

 

2019.05.25.19 óra 21 perc


Lassú, ütemes szívdobogás hallik a térben. Egyre erőteljesebb és már felveszi a normális ritmust. Szépen ütemesen, de ugyanakkor puhán ver. Elindul az erő a dobogói kilátót alól, hogy elérje a Boldogasszony forrást és vele összeölelkezzen.

Amint ez megtörtént nagyon erősen horgonyozni kezdett egy arany színű Istenszerelemnek nevezett erőt, mely az aranykor sajátja. A munka ugyan így folytatódik.

 

 

kép: Szentesica forrás-Somogyvár, de ugyan ez történik Dobogókőn is és minden forrásnál a Földanyán.

 

 

2019.05.25.19 óra 33 perc

Békesség árad a térbe és egy fehéresen-rózsaszínesen lágyan úszó erő. Ő Majtreya, az Új világszellem ki szeretetébe ölelve lágyan gyógyítja Földanya fizikai és energetikai sebeit. Most már csak a megadott imával dolgozunk 20 óráig, Földanya gyógyításáért. Imaerőnk arra forduljon, ahol a legnagyobb a szükség.

2019.05.25.19 óra 52 perc

Földanya tudata a Pilis szívcsakra ütemével megegyezően engedi el a fájdalmát, mit ráraktak a századok. Római, török iga, békétlenség és a háborúk zaja. Egy pillanatra figyeld meg szíved dobogását, épp ez az elengedés üteme. Ahogy a fájdalom távozik, a tudat tisztul. Mivel mindannyian Földanyánk részei vagyunk, mindannyian megkönnyebbülve mondjuk tovább az imát. És megtörténik a nagy csoda, Zalaszántónál a sztúpa életerőt horgonyoz az Istenanyai tudatba, és most már Magyar hon összes sztupája! A budhisták szerint a sztupa a tökéletes tudat jelképe.

És már Tibetben is Istenszerelmet horgonyoznak a sztupák. Földanya csodálatos tudati változáson és gyógyuláson megy keresztül. Kérlek, ne hagyd abba. Dolgozzunk még 20.30-ig. Köszönöm, a lelkes csapatnak, csodálatosak vagytok, csodás munkát végzünk.

 

kép: Zalaszántó

 

 

2019.05.25. 20 óra 32 perc

Nagy utazás volt, de megtisztulva megérkeztünk a Mindenség Édesanyjának tudatába.

Volt akinek az "utazás" 2.5 millió évig tartott, de a Földre utoljára érkezők is már 7 ezer éve szolgálnak itt. Köszönöm, hogy kitartottatok és velem dolgoztatok az utolsó fél órában is. Mi ez a fél óra a 2.5 millió és 7 ezer évhez képest. Köszönöm és gratulálok mindenkinek, igazán szép munka volt.

Kérem, hogy az imát bátran használjátok ha előfordulna még, hogy nyugtalanok vagytok. Feloldja és átalakítja az ellentéteket, megoldást hoz a nehézségekre.

Az imát Nosztrdamusztól kaptuk ajándékba egy hercegszántói Istenanya látogatásra.

Szeretettel hívlak benneteket holnap 2019.05.26.-án 19 órakor egy újabb teremtésre.

 

Áldással, Ilona

 

 

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.