Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

2019.05.30. 21óra 08 perc
 
Két Galaktikus tanácsnok és a Multidimenzionális rendszerek főtanácsnoka érkezik:
"A galaktikus főtanács három földi fizikai inkarnációt is vállalt elnöklő tagja közép európai idő szerint 17 óra 02 perckor a Néplélek kérésére elindította az emberi tudat  hüllő szellemiségtől és  tudattól való felszabadítását.
Hüllő tudat valójában akkor keletkezik, ha a hüllő szellemiség megfelelő koncentrációt ér el egy más, adott esetben istenanyai minőségű tudatrendszerben.
A mai nappal 2019.05.30.-án a hüllő tudat és az Istenanyai tudatminőségek szétválasztása megtörtént.
Az Istenanyai tudat tiszta, míg a hüllő tudat, mely egy félelmeken alapuló energia a 117. síkon a Szagitáriusz bontójában vált fénnyé az összes démoni lénnyel együtt. Így az emberi tudatba helyezett implantátumok, melyek a félelem frekvenciáira lettek hangolva mind felbontódtak.
Tehát a mai napon az Istenanyai tudat megtisztulva elindította az emelkedés következő lépcsőjét, mely most a kaptártudat felszámolására irányul. A kaptártudat az istenanyai tudat bontásával jött létre,  azzal, hogy  az öntudatlan darabjaira hullott. A szellemiség fogta össze ezeket az egységeket és "próbálta" mind a mai napig együtt tartani.
Mivel 2019. 05. 28.- án Galaktikus szinten megszületett  a megállapodás a Fénylények oltalmára,   így nagy erőkkel folyt a munka ennek megvalósítására."
 
2019.05.30. 21 óra 48 perc
 
a Multidimenzionális rendszerek főtanácsnoka:
"Már az első kaptártudatú létezők is elindultak feltisztulni, kik  megtisztulva az 1774. szinten várakoznak társdarabjaikra. Egyenlőre nincs identitástudatuk. A Szíriuszról érkező gyógyító csapat vette őket "gondozásba". Hajnalra mindenki átér, de a gyógyítás további két napot vesz igénybe földi idő szerint."
2019.05.31. 5 óra 55 perc
Az Istenanyai tudat a hüllő energia általi megszállása hívta létre a sablonokat, melyek előtte nem léteztek. A sablonok szokásminták, melyek hosszabb idő után alakulnak ki a tudatban és egy idő után automatikusan beindulnak. Valójában megkötött tudati energiák ezek.
Amikor egy esemény elindul, akkor "már" létezik egy módszer mellyel kezelődik.
Nos ezek a téves viselkedési minták sziporkázva válnak fénnyé az Istenanyai tudatban, hogy a Léleknek adják át a vezettetést.
 

Ilona

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.