Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

 

 

 

Ehnaton és családja az áldást osztó nap sugarai alatt. Figyeld a kézfejben végződő nap sugarait.

 

 

 

Ehnaton fáraó: „ Az én koromban az öröklét felé vezető út egyik legfontosabb állomásán a négyrétegű étertest megtisztításán folyt a munka oly módon, hogy az egyik kezed úgy tartod, mintha valaki bele szeretne tenni valamit (figyeld a nap sugarának kéztartását), a másikkal viszont a szíved érzése szerint tenyérrel lefelé helyezed testeden oda, ahova „jól esik” és ott tartod amíg úgy érzed.

Az étertest négy minőségből áll, melynek egyensúlyi helyzete biztosítja a fénnyé válást:

-első réteg a vegyi éter, mely kapcsolatot tart az étertestben „letárolt” gondolatok és a lép, mint szerv között. A lép közvetíti az életerőt a test számára, mint egy átjátszó. A beérkező pont a köldökcsakra, ahova a Nap, Mint istenatyai erő táplál be.

-második réteg az élet-éter, mely a gondolatok, mint archetipusok világa és a nemi szervek között tart kapcsolatot.

-harmadik réteg a fény-éter, mely a gondolatok világának érzelem, vágy és indulatok kódjait/energiáit tartja. Munkáink során most ez a réteg érintett.

A szívvel kapcsolódva az megérkezett Szent Mária erővel karöltve ezek a rétegek kitartó munkával elhozzák az örök életet.

- a negyedik, külső elem a tükröződő éter nevet viseli. Ezen a minőségen keresztül az agy mint fizikai szerv kapcsolatot tart a szellemiséggel.

 

Mindig a szellemiségből történik a megtestesülés!

Egyik írásban szó volt a pleroma tükrözéséről, mely épp ezt a réteget érintette.

A 77. pleroma tükrözése egy szellemi kivetülést eredményezett a 33. szintre, ahonnan a szellemiség létbe vagyis anyagba fordul. Ez a tükrözés eredményezett egy megnyilvánulássort, mint aminek a végpontjáról elindultunk és már háromnegyed úton is túl vagyunk haza. Vannak akik már „beérkeztek” és vannak akik még haladnak. Nekik nagy segítség ez a közlés.

Amikor a négy minőség eggyé lesz, holografikus éternek nevezzük. Ez az a kivetülése a 77. pleromának, mely a 33. jutott el idáig és vissza is fordítható.”

Ehnaton fáraóról tudni lehet, hogy Egyiptomban az Aton vagyis napvallás meg atapítójaként egy istenben szerette volna összevonni az addigra már több száz ösztönre hullott istentudatot (állatfejű istenek). Az Egy isten istentudatát kívánta így kiegyensúlyozva összevonni.

Ugyanis amennyiben az alkotóelemek valamelyike több energiát kap, vagyis többen imádják, kiesik az egyensúlyi helyzetből.

Ezt orvosolván kezdte el egy istentudatba összefogni a széthullott részeket. Iskoláiban több mint ezren világosodtak meg.

A fáraó életére törve iktatták ki őt. Így a folyamat megszakadt. Ekkor a történelmünk során, ami az utóbbi 25.920 éves ciklust illeti ez volt a harmadik próbálkozás az istentudatok egységesítésére.

Az első kettő még Ázsiában történt.

Ehnaton az újbiroldalmi időszak egy megvilágosodott fáraója a XVIII. dinasztia tizedik uralkodója.

 Ehnatonról:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Ehnaton

Ilona

 

 

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.