Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

 

 

Kedves Mindenki!

 


SZERETETTEL MEGHÍVUNK A VILÁG LEGNAGYOBB MANTRA MEDITÁCIÓJÁRA!

A Világ Legnagyobb Pirith & Mantra Chanting programja részletesen:

Dátum: 2020. június 5.

Idő: 7:00 Ottawa / New York, 13:00 Budapest / Zürich, 16:30 Srí Lanka / India,

9:00 Sydney / Melbourne

Az élő mantraéneklés Sri Lankáról indul egy buddhista templomból,

egy buddhista szertartással, melyet a vezető szerzetes, Bhanthe Somissara Thero vezet.

Ő az esemény egyik alapítója. Ezután a SABBE SATTA BHAWANTU SUKITATTA mantrát

108-szor énekeljük el együtt.

Ezt követően átváltjuk a képet Indiára, a Táncoló Shiva templomba (Akasha Templom).

Hindu szertartás lesz, amelyet Darshan főpap tart, majd 108-szor énekeljük el az

OM NAMA SHIVAYA mantrát közösen vele.

Magyarország lesz a következő szereplő. A kép egy szent jurtába kapcsol,

ahol egy magyar sámán és egy magyar spirituális zenész vezet minket.

Lesz egy tradicionális szertartás, és a végén együtt elénekeljük 108-szor az AUM (OM) mantrát.

Az egész rendezvényt a Földanya és minden érző lény egészségéért és boldogságáért ajánljuk fel.

A Bolygónknak szüksége van rád!

Gyere, csatlakozz, meditálj és mantrázz velünk te is! Várunk szeretettel!

A Világ Legnagyobb Mantra Meditációjához itt tudsz csatlakozni:

facebook.com/landofsilence.org
vimeo.com/channels/landofsilence
instagram.com/land_of_silence_org
landofsilence.org

2020. június 5-e egy különleges telihold ünnep a buddhistáknál és a hinduknál.

Ennél a holdállásnál született, világosodott meg és lépett ki testéből Buddha.

Ez a telihold egybeesik egy holdfogyatkozással és az év második tízmilliószoros napjával

. A különleges energia ezen a napon meghatványozza a teremtő erőt, minden gondolatot,

szót és cselekedetet. Emiatt esett a választás erre a napra :)

Dátum:


2020.06.05.

Időpontok:


07:00 Ottawa/New York,


13:00 Budapest/Zürich,


16:30 Sri Lanka/India,


21:00 Sydney/Melbourne



A VILÁGNAK szüksége van RÁD! Gyere és csatlakozz te is!

 

 

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.