Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

Ma hajnalra elindult Maha, a Nagy Anya tudatának teljes feltisztulása. Ezt az eseményt 2012 decemberére vártuk. Drunvalo Melchizedek könyve három nap sötétségnek jelzi az általános elengedések miatt.  A folyamat közbeni érzelmi hullámzást a "most-ban való lét" segíti.
A három nap sötétség nem fizikai, de tudati sötétség, ha nem a tengelyedben, a most-ban éled meg. Érzelmi rohamokat, gondolati foszlányokat élhetsz meg,  melyek többnyire nem is a tiéid, de érzékeled őket.
A tisztulás melyben vagyunk, hatalmas tudati átalakulással zárul.
Ez most van!
 
 Mi a teendőn, hogy segítsem a folyamatot, melynek része vagyok?

Amennyiben sikerül minden pillanatban a "pillanatban" maradnod, ebből a folyamatból kimaradsz és nem hat rád az oldódó erő!
 
A folyamat 2018.01.24.-én reggelig tart. A Istenanyai tudatok tisztulása miatt a még nem tudatos emberekből a legrosszabb jöhet elő. Aki tudatos, nem reagálja le a helyzetet. Ez azonban néha nem egyszerű. Ezért légy megértő, hisz bennünk is ugyanaz a tisztulás megy végbe, ami feltételezi, hogy nem mindig tudunk tengelyünkben maradni. Kérlek őrizd meg nyugalmad és higgadtságod! Ne keveredj vitába! Most a legfontosabb a pillanatban élni és az előző pillanatot ahogy elmúlt, teljesen törölni. Semmi sem ellenünk, hanem értünk történik.
Ezekben a napokban érezhetsz zűrt magadban és a gondolataidban ami kihat a kimondott szavakra és a cselekedetekre is, ha nem a pillanatban várod be.
Hogy minél előbb átérjünk a túlpartra most eveznünk kell. Evezés alatt most az imát, mantrát és a világ egységért történő munkát értem, amennyit csak lehet. Így ha kibillennél is az egyensúlyból vissza tudod állítani azt.
Varázsmondatunk:
 
” Hívom a Fényt, kötöm a Fényt!”.

Így kötjük meg az istenszerelem minőségét, mely már az Aranykor. Az energiák megérkeztek, melyet tudatosan a tudatunkba kell építsük.
  • Két dolgot jegyezz meg, ami fontos:
  • - a "most"-ban légy
  • - amennyiben kibillentél, imával, varázsmondattal vagy mantrával igyekezz vissza a "most"-ba   

A vegyült, elengedésre váró energiák egy étkezési káoszt okozhatnak ha nem a "most"-ban vagy! Ekkor étkezésed jellemzője: sok és össze vissza. Épp olyan, mint az energiák. Éhes nem vagy, de mindent megeszel, ami a kezed ügyébe kerül. Ezt a helyzetet a "most"-ban való léttel teljesen ki lehet küszöbölni. A energiaközpontok vagy csakrák is most egyensúlyozódnak ki, így érezheted szúrás, zsibbadás formájában az elakadás helyét.

Az idegrendszerünk is most alakul át ezért anomáliákat érzékelhetsz, főleg a látószervvel, a szemeddel. A szemidegek tisztulását térhullámzásnak élheted meg.

Egy kis segítség mantra formájában:

 

 


https://www.youtube.com/watch?v=hRYDVhS-ilU&t=63s

 

 

                                                                TRIPURA SUNDARI MAHAVIDYA

 

                                                                  „A tudás anyjában egy napon mindenki édes otthonra lel.

Vívódásai belső harmóniában merülnek el.

Gyönyör teli létezésben tudásunkkal hozzá emelkedünk,

benne tartózkodva elhamvadnak szenvedélyeink.

Ölelése extázisában a fájdalom távozik,

énünk a teljes egység részévé változik.   

Megerősít és átalakít, ez az én-halál,

benne életünk beteljesült válaszra talál.

Fölül a határtalan, néma boldogság jön el,

alant az isteni egység csodája ölel.”

 

 

Áldott átváltozást kívánok

mindenkinek: Balog Ilona

 

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.