Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

 Eredeti hívás:

 

 

„A meghirdetett 2013. évi  pilisi Jurta táborok után újra mondandóm van számotokra: Én a világ világossága tanítani és életre szeretném hívni bennetek az Isteni énetek valóságát, ezért a beavató táborba azokat várom, kik szeretnék aktiválni a toboz mirigyük hetedik szekvensét, mely tudással szolgál az örök életre vonatkozólag.

A három tábor és a 2018.10.06.-ai beavató nap során elküldöm nektek a továbblépés és beteljesedés kulcsait.” – A Világ Világossága

 

 

 

Zaratusztra tábor: 2018. Szeptember 5.-9. (5 nap)

alaptéma: A Teremtéstan mikéntje, melyet gyakorlatok és vezettetés általi sugallatok tesznek teljessé mindazok számára kik erről a szintről lépnek tovább a forrás felé.

Közvetítő: Balog Ilona

Az 5 nap teljes ellátással és szállással: 54.500 Ft

 

Szent Erzsébet tábor: 2018. Október 16-20 (5 nap)

Téma: Teremtéssel kapcsolatos témakörök, beavatások és felkészítések további tudatszintek eléréséhez.

Közvetítő: Balog Ilona

Az 5 nap teljes ellátással és szállással: 54.700 Ft

 

Az Istenemberré válás szakrális folyamat: 2018. November 7-15. (8 nap)

Téma: A kétlényegű mivolt alaptézisei. Tudd, hogy az előadók energiáiban tartózkodva megindul benned egy felsőbb szintre jutás lehetősége, akkor is ha erre nem vagy tudatos. Jelentkezésed lényege az legyen, hogy érzékeld be és válaszd ki a tábort, melyre hívásod van Lelked által.

Előadó 13. és 14.-én: Szelei Magdolna, közvetítő Balog Ilona

A 8 nap teljes ellátással és szállással: 94.500 Ft

 

2018.Október 6.-án közös szakrális beavatás Koppány Szent  földjén mindazok számára, akik jelentkeztek a három tábor valamelyikébe.

A hívás egy kezdeti munka mely összekapcsolódik majd és előadások, „on-line” közvetítések által folytatótik. Célja azon Lelkek segítése kik fejlődésük egy pontjáig eljutva már továbbléphetnek, melyhez megkapják a kellő segítséget. Táboronként hasonló Lelkületű emberek kapnak útmutatást, csoportos foglalkozásokon egyénenként személyre szabott továbblépési lehetőséggel.

 Amennyiben hívásod van, több táborba is jelentkezhetsz. Amennyiben szívedben eldöntötted, mielőbb jelentkezz a korlátozott férőhelyek miatt.

Minden táborra érvényes: 10 órakor gyülekezünk a Rádhé Resort & Syam  meditációs és Rendezvény központban, Somogyvámos, Táncsics M. utca 7.

http://www.radheresort.hu/

Elhelyezés exkluzív 4 ágyas szobákban.

Első étkezés a megadott kezdő napon délben, és a megadott utolsó nap reggelén.

Jelentkezni tudsz a következő címen:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezésnek minősül, 25 ezer Forint befizetése Augusztus 15.-ig  a  következő számlaszámra:

Balog László : HU10300002-61701024-11503283

a befizetésről szóló elismervényt kérem  skenelve a megadott e-mail címre. Az előleg a szállás foglalásához kell, melyhez ragaszkodik a szállásadó, s  melyet lemondás esetén nem kapunk vissza. Kérlek a megjegyzés rovatban jelöld meg a tábort ahová jelentkezel.

A fennmaradó összeg ráér a tábor kezdő napján. Köszönöm megértéseteket.

Kérlek küldd tovább ezt az üzenetet mindazoknak kik pillanatnyi helyzetükből továbblépnének magasabb valóságok megismerése felé.

Köszönöm:

 

Balog (Rakk) Ilona

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.