Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

Gízai piramisok

A piramisok magassága úgy lett tervezve, hogy épp abba az „Istentudati régióba” nyúlik bele, ahonnan a „minőséget le kell csatolja”. Így a három Gízai fennsíkon elhelyezkedő piramis a következő Istentudatok által táplált mezőből juttatnak erőt, Fényt és energiát az emberi tudatmezőbe.

 

Hufu piramisa (Kheopsz) – Forrás Istenének birodalmából csatolja le a Fényt.

Hafré (Khephrén) –Fény a 21. körön Ré fényét

Menkauré (Mükerinos)- az ego 3 D-ből való kiemeléséhez 5 rendszerből csatolt le eddig. A rendszerek csillagképek, melyek tudatosságot hordoznak. Ezek a Bika csillagkép ereje és fénye, Alfa Kentauri ereje és fénye, Szírius Gamma holdjának ereje és fénye, Szíriusz Béta ereje és fénye és Szíriusz Alfa ereje és fénye.

Amikor a szent helyek építményei, piramisok és  templomok mind a 83 ezer ponton már elvégezték munkájukat, vagyis lecsatolták a minőséget, automatikusan a Nagy piramis, mely Hufu vagy görögül Kheopsz néven ismert, energetikai szinten elindul.

Megtelik a rendszer és elér egy újfajta minőséget a tudatosság terén. Ez a tudati minőség a forrás energiája. A létezésben Istenember a felhasználója ennek a minőségnek.

 A Nagy piramis  csúcs sarokköve éteri szinten a helyére került mert a rendszer megtelt Fénnyel. Ezt talán egy homokvár építéséhez lehetne hasonlítani. Amikor elkészül a vár az alapoktól, feltesszük rá a tornyot is. A tudatossági rendszer is egy alacsonyabb tudatszintről indult el és már a sarokkő is a helyére került.

Az Istenanyai tudatot egy homogén egységként kell elképzelnünk. A Galaxisban, mint zárt rendszerben A Határtalan Anya, a Magma Máter tapasztalt. Téridő anomáliák miatt más rendszerekből „beférkőztek” a tapasztaló és egyben tapasztalási felületet adó Anya tudatába. A Galaktikus középponthoz való csatlakozásunk adta az erőt ahhoz, hogy a Galaktikus Anya tudati ereje saját magát feltisztítsa és homogén egységgé lépjen elő az Univerzum szintjén.

Így mint Galaktikus minőség már csatlakozott  az Univerzum rétegéhez/minőségéhez, ha lehet így fogalmazni.

Ehhez a csatlakozáshoz nyújtott segítséget és alapot a földön megépített 83 ezer szent hely, Drunvalo Melchizedek az Élet virágának ősi titka című könyvének első kötetében a 130. oldalon olvashatsz bővebben róla. Lényege, hogy a szent helyek és piramisok szerte a világon egy a  tudatosságot megtartó erő alapköveiként kerültek megépítésre, hogy energiáin keresztül, mint a létra fokain át elérjünk valódi minőségünket.

Hálából legalább egyszer elmondjuk a következő mantrát:

 

Sziesztrum kalvarikum - a "megtett" út diadala

Hallelujah, Édes anyánk

meghallgattad már az imánk.

Egyek vagyunk a Föld felett,

Egybefogjuk a kéklő Eget.

Szeretet az én hívásom,

érjen véget most az álom.

Ébredezem Istenfényen,

Felébredt az Istenlényem.

Megyünk immár mind-mind Haza,

Nyitva van az Isten Háza.

 

Hálával köszönöm a 2013 óta végzett önzetlen munkátokat, Ilona

 

 

 

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.