Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

 

 

 

 Galaktukus Édesanyánk ajándékát a Tiara Rex kódot a Napból kiáradó lila Fényként érzékelhetjük mely a képmellékleten jól látható. Hogy az anyagból megértés által "Haza találjunk" segítő felismerő kódok is érkeztek, egy teljes Abc. Az Abc neve "Út a Nagy Anyához" vagy galaktikus nyelven Azsuna Abc. Ennek alapján elemeztem a Tiara Rex kód nevét :

        T - teljesség
         I - Isten
        A- Anyaisten szeretete
        R- Maga az Élő fény a 17.-ik kiáradásból érkező (Rá), de a forrásból származó
 
R - Rév, mely a tudatunk számára a földi világban az Istenszerelem
É - Életerő, mely a Magma Máter életereje
V - valóság, mely nem minden tudati egység valósága.
Az Azsuna Abc etűinek párosítása újabb esszenciális tartalomra világít rá:
 
Rá - Istenfény, isteni eredet a 17. kiáradásból
Ré - Életet adó anya 21. és azon túli kiáradásból, ez már az AR any kor, vagyis Aranykör.
A kód a következő jelentéstartalmat hordozza: "Választásod eredményeként megértés által hazatalálhatsz, segítek neked." - Alma Máter
 
A Tiara Rex kód elemzéséhez, Ő egy mély esszenciája mindennek, mely ebben az Univerzumban megtörtént, nevezhetnénk Őt joker (ejtsd dzsóker) kódnak. Az Isten tudatának az anyagból való visszabontására szolgál Atlantisz óta. Ekkor a más tudatú lények mágiával beleavatkoztak az Isteni tudat fejlődésbe ezzel letérítve fejődési pályájáról.
A Istentudat ettől kezdve zárványokat tartalmazott. Ezen zárványok felbontására szolgáló kód úgy az egyéni mint egységtudatban végzi a tisztító-átíró munkáját.
 
Egyetlen nagy titka van, 2018.08.17.-ig naponta 10 percig kell mondani a Tiara Rex, Tiara Rex, Tiara Rex........ Ezzel feltisztul a tudat annyira, hogy az Alma Máter (Tudás Édesanyja)
tudata elérhetővé válik. Ezt megvilágosodásnak nevezzük.
A mi genetikánk átírásának jokere ez a két szó!
 
Hogy ezt az utat megtehessük,  Galaktikus Tanács közvetít, ki a kapocs Galaktikus édesanyánk tudata és a földön tapasztaló tudatok között.  A Tiara Rex kód előőrse vagy alapozója a Tiana Rex kód 2016.07.05. és 2016.08.15. között érkezett. Egyik társunknak sikerült lefényképeznie, melyet a szöveg alján lévő linkben találsz.
Számmisztika szerint a kiáradás kezdő dátumának  összértéke ( 2016.07.05.) 21 vagyis a szent hármasság diadala.
A második számsor (2016.08.15.) összeadva úgyszintén kiadja 21-et. Amennyiben a két számot összeadom 21+21=42=4+2=6 vagyis átjáró Istenhez.
Ebben az évben a 2018.07.05. kezdett el érkezni az egy betűvel különböző kódsor, mint energia esszencia a Tiana helyett Tiara és 2018.08.16. -án van az érkezés utolsó napja. A 2018.07.05. dátum 23-at ad, 2+3=5 vagyis egyensúly.
A 2018.08.16. kiadja a 26-ot. 2+6=8 vagyis kapocs ég és föld között.
A két dátum együtt pedig elhozza a  5+8=13 Fénnyé válás lehetőségét.
Először kiépült az átjáró 2016-ban majd létrejött a kapcsolat. Ettől kezdve már csak haladni kell az úton, a Fénnyé válás vagyis megvilágosodás útján.
Tarts velem, hogy együtt térhessünk haza.
 
 
 
E honlapomon megtalálod a 2018. szept-novemberig tartó "Alma Máter" táborokat. Válj Fényhozóvá!
 
 
A Tiana Rex kódról itt olvashatsz:
 
 
Ilona

 

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.