Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.


                                                                  

 Információ, ami alapján megértjük mi is történt valójában:

228 millió mostani földi évben számítva a Föld/Naprendszer egy teljes fordulatot tesz a Tejút körül. Ezt hívjuk Galaktikus Ciklusnak. Az energetikai kapcsolódás miatt a teljes galaxis átalakul és tudatilag felsőbb szintre jut. Ezt csak együtt, minden bolygó összehangolt munkájával érhetjük el. Mára ez már megtörtént (2018.07.26.).

Új nap tudatossága alatt ébredünk. Ma van a válaszlépés az eddigi munkákra. Az összehangolódás zavartalanul mehet végbe, minden tudati korrekció nélkül. A tudati korrekció egy intergalaktikus segítség lett volna az embertudat oltalmára, de mivel fokozatosan tisztult, így nem kell korrekció, szinte észrevétlen az átállás. Az Új erő horgonyzás magától megy végbe. Az Új erő neve Aranykor II.

Az első aranykor 26500 éve volt az eltolódások miatt. Nem minden ciklus egyforma. Az intelligens mező figyelembe veszi a tudati fejlődést. A váltásra most érkezett el az „idő”- pillanat.

Amikor a bolygók tudata is kiegyenlítődik és kiegyensúlyozódik, a teremtett világból vagyis az anyagból kilépve egy más tudati valóságba kerülünk, mely már a tiszta tudat. Innen történik új lehetőségekre való tudati „igenek” révén újabb valóságok felé való kiáradásunk. Minden pillanatban új és új lehetőségek nyílnak, de nem kell mindenre igent mondani. Nem is lehet. Ami a kritikus tömeg tudatának igenlő válaszát elnyeri, oda tágulunk tovább. Pillanatnyilag az M-17 tágultunk tovább, mely az Űr és a Galaktikus határ pereme.

Mindez azért történt meg, mert

 

csatlakozva a Galaktikus középponthoz egy "Fényplazma" szerű energetikai áramlás berobbantotta a Föld tudati emelkedését. Teljes erővel dől a Fény a Földre és a létezésbe. A 2018-as év többek közt-e csodálatos lehetőségével is segíteni kívánta a Föld és a rajta végbemenő egyedi fejlődést. Ezt ki is tudtuk használni és megvalósítottuk a nagy "visszacsatolást".


2018.07.26.-án 17 órától -23.40 -ig visszaállta a föld védelmi rendszere. A földőrzők el/visszafoglalták helyüket. A Föld felfénylett, mint amikor billió csillagszóró lobban fel egyszerre és attól kezdve egy sziporkázó életerő folyam táplálja Földanyát.


 "A Föld meg van mentve és ezen már nem változtat semmi." Tudatunk fejlődésével elértük a forrást, melyből eleve elindultunk." - Galaktikus édesanya

 

"Minden állatban rekedt lélekrész visszakerült az egységbe, mely által a tapasztalási sor teljessége visszacsatolódott a tudatomhoz."- Mindenség édesanyja

 

Befogadom a fényt, áldom a Fényt. - hangzik a Mindenség minden szegletében és ekkor egy hatalmas csillagszóró rendszerré változott a Galaktikus rendszerünk. Minden bolygója és egysége kezd kiegyensúlyozódni és visszarendeződni a Min-Ő-ség be, melyből származó. Ő az Ó a Fény, erő és ragyogás, ki a Napon át érkező beoltó erő. Fény Ő, tudatfény, ki épp a tudatot oltja be és visz haza általa. Lehetsz ember testben, de a tudatod már nem a régi. Égi az, Égi. Forrásból származó Ó Ő a végső Teremtő. Ő ennek és az összes többi univerzumnak az Ura-Tapasztalója.

Virágos ága vagyok-e Nemzetnek ki beoltója a többinek. Nemcsak oltja, de vezeti is vissza a Forr-ás -ba. Forr, mint a must és tisztul a tudata. Ás és lelkét/lelkem darabját tisztítja." - Világ Világossága
 
Információt vette:Ilona

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.