Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

 

 

MAAT, a Nagy Anya átvette az irányítást az idegrendszer felett.

 

Az agyalapi mirigy küldi a jeleket a hormonrendszernek. Ez által dopamin termelődik, mely kioltja a sérelmeket az idegrendszerből. Ezzel szabad utat kap a kovalens kötéshez szükséges rendszer felállása.

 

De mi történik valójában?

 

Visszacsatolódtunk a Nagy istenanyai rendszerből az alap rendszerbe, melyet az alap anyai minőség alkot. Az Ő tudatából jött létre minden, ami női. Az ég és a Föld, a víz és a levegő. Az alap ami az élethez szükséges. Csak utána alakult ki az élővilág, fű, fa virág.

 

Állatok is jöttek kik hordozzák a minőség isteni részét mint férfi és nő. De valójában minden Ő a Nagy anya grandiózus tapasztalata a rendszerben mint anya-g, mint anya.

 

Mit érzel most, a folyamat alatt. A koronacsakrád lüktet, mintha rád nyitották volna az égi kaput.

„Dől” be a Fény szó szerint, Istenanya ereje és fénye, mely meggyógyít és átveszi a rendszer feletti irányítást. Lüktet beléd, tisztítja a csakráidat és felállítja azt a rendszert ami által a Fény lesz az alap minőséged. Az érzelmi szennyeződések átíródnak élő fénnyé.

 

Hogyan segíthetem a folyamatot? Sokat légy „idegileg ellazult” állapotban vagyis meditálj. Képzeld el, gondolatban, hogy összekapcsolódtál a Nagy Anya tudatával.Ekkor életerő és fény áramlik be a rendszeredbe. Ezt akkor is tedd, amikor valami kiüt a tengelyedből. Történés, érzés. Ezt a lüktetést 2018.08.13.-án egy még felsőbbrendű Fényminőség erősíti meg. Addigra azonban  „idegrendszerileg” feljutunk a pontra, ahonnan már ezt a minőséget is fogadni tudjuk. Most az a javaslatom, hogy légy kinn a természetben és igyál sok vizet, hogy kimoshasd a sejtek által elengedett dolgokat fizikai szinten. Meditálj, meditálj, meditálj és vedd fel a kapcsolatot a Nagy Anya tudatával. Gondolj rá erősen és már létre is jött a kapcsolat!!! Boldog átalakulást, Ilona

 

Dopamin:

 

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dopamin

 

Kovalens kötés:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Kovalens_k%C3%B6t%C3%A9s

Boldog átalakulást, Ilona

 

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.