Istenember

Megváltásod kulcsa te magad vagy, tudatod által.

 

                                               

 

Diona Rex- a sejtszintű feltisztulás kódja 2018.07.27.-én a hajnali óráktól érkezik egészen a feltisztulásig. A sejtszintű protonok neutronokká lesznek, így írva át a sejttudat "szennyezett" részeit. Mik a szennyeződések: Egy a Galaktikus rendszerekben létező érzés lerakódás, mely biológiai szinten programozza a testet a "halálra". Ez teljesen kitörlődik, hogy helyét a már mutáción átment sejttudat örök életre vonatkozó része uralja. Tökéletesen helyrehozható.

Diana Rex- saját tudati minták által kialakult sablonok törlésének kódja szintén
2018.07.27.-én érkezett és 2018.08.17.-ig végzi munkáját.
Kizárólag az Anyaisten tudatát érintő áthangoló technika, melyben az élő fotonok mennyiség úgy felgyűlik a sejtekben, hogy átemelődik és összekapcsolódik a tudatrendszerünk egy magas szintű tudati mezővel. Az Ő-vel, mely beoltja és átfényezi. Ez akkor is megtörténik veled, ha nem hiszel, de bízol a gondviselésben. Légy bárhol és tegyél bármit, emelkedsz tudatilag, mert ez Isten törvénye. A forrásba való visszacsatolódással  kétlényegű létünk egységgé alakul.
 
Mivel segíthetem a folyamatot? Magnézium, foszfor, szelén és Fény.
 
A Fény alatt azt értem, hogy minél többet légy kint a természetben.
 
Magnézium forrás: zab, diófélék, mandula, kesudió. 
  • Chia, tökmag, kender és napraforgómag.
 
foszfor forrás: bab, lencse, búzakorpa
 

Szelénben gazdag zöldségek: brokkoli, káposzta, spenót, lima bab, szójabab, spárga, fekete bab, gombafélék.

Szelénben gazdag gyümölcsök: banán, grapefruit, szőlő, kiwi, citrom, sárgadinnye, mangó, szeder, narancs. A csonthéjasok közül érdemes megemlíteni a dióféléket, a paradió szeléntartalma különösen magas.

Nézzük csak, hogyan néznek ki az oly sokat emlegetett kódok vagyis biofotonok, melyek valójában tudatos információ egységek, de nevezhetjük fényszekvenciáknak is. Bár több névvel illetjük, ugyanarról a tudatos Fénycsomagról beszélünk, mely információi által visszarendezi tudatunkat a forrás rezgéséhez, majd a forrásba.

A videót egy kedves ismerősöm küldte be, melyen  a Galiana S(z)is(z)trum nevű és összetételű Fényesszenciát látható, mely az örök életbe való  visszacsatolás kulcsa:

https://drive.google.com/open?id=1l-LFjU4z_rAuXjhlb2synSa-joG24Ba7

Ilona

 

Az itt megjelent anyag szabadon terjeszthető a forrás megjelölése mellett.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.